לגבי עגלת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• לגבי עגלת תינוק
    לינויי
    15/02/2022

היי קובי! עברתי כמה עגלות כרגע אני עם הבגבו3 אני רוצה שוב להחליף .. את הבוגבו קניתי יד2 ואני שוב רוצה מיד2 ראיתי אופציה של חברת מוצי ב600 ש"ח טיולון ואמבטיה רציתי לדעת מה אתה חושב על העגלה של החברה הזו?
    אנחנו עם 2 ילדים ובעזרת השם בהמשך נתחרב אז כם חשחב לי אופציה של אמבטיה וחשוב לי גם טיולון עם שכיבה מלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי עגלת תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לדעת את שם הדגם כדי לענות

קובי סופר
    15/02/2022

שלום לינוי,

אני צריך לדעת את שם הדגם כדי שאוכל לענות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגם של העגלה מוצי

לינוי לוי
    15/02/2022

הדגם זה מוצי אייגו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגם של העגלה מוצי

לינוי לוי
    15/02/2022

הדגם זה מוצי אייגו אבל לפי מה ששאלתי אותה על המשקל היא נשמעת לי דיי כבדה.
    אז אשמח שתייעץ לי לגבי גוגר סיטי מיני ופג פרגו .. ואין ספק לגבי היד2 שצריך לבדוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי לציין שמות דגמים לא אוכל לתת מענה

קובי סופר
    16/02/2022

שלום לינוי,

שוב, בלי לציין שמות דגמים לא אוכל לתת מענה.
    לגבי מוצי, אכן כבדה מאוד. כמוכן לא מרווחת. אין בעיה שעגלה תהיה כבדה אם בתמורה לכך היא מרווחת.
    לגבי סיטי מיני, אני פחות ממליץ. הטיולון שלה חד כיווני. אני לא ממליץ על עגלות ללא טיולון דו כיווני. יש מחקרים מנושא שהוכיחו שיש חשיבות עצומה לכך שתינוק צריך להיות מול ההורים עד גיל שנה פלוס.

לגבי פג, לציין שם דגם. אפילו רצוי מאיזו שנה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו