חשוב שהעגלה תהיה קלה יחסית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חשוב שהעגלה תהיה קלה יחסית
    לינויי
    15/02/2022

חשוב לי שהעגלה תהיה קלה יחסית. שתתקפל סבבה. שיהיה קליל איתה במדרגות.מתלבטת גם לגבי סיבי גוגר סטטי מיני וגם פג פרגו..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשמוע על עגלה שתתאים כולל טיולון

לינוי
    15/02/2022

עוד משהו . על הבייביסיטר גןגר סיטי מיני למשל חשבתי למרות שהיא בעיניי קצת מכוערת אבל ראיתי אצל חברה שיש אופציה לקמבן שם עוד ילד שישב. למשל אם זה כמה דק נסיעה ברחוב והאח מתעייף אז אפשר להושיב אותו בסוף הרגליים של התינוק שבעגלה. אז הייתי מעדיפה אופציה כזו גם שיש מקום לעוד ילד.

בקיצר אני דיי פתוחה לשמוע על עגלה שתתאים לי כולל טיולון עדיפות משהו לא יקר זאת אומרת סביבות 500 גג ולכן פניתי ליד 2.
    הבוגוגבו אחלה אבל לא שכיבה מלאה וקטנה מדי .. לא רוצה משהו בומבסטי אבל כן שירגיש יותר מתאים לתינוק ןלא צעצוע קצת.. אני גרה ביישוב בבית פרטי אבל יש המון מדרגות מהבית לרחוב. כן חשוב לי שאוכל לקפל אותה ולהרים לבד. זאת אומרת שלא תהיה כבדה מדי. בקיצור אשמח לעזרה ממך תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעגלות יד 2 קשה לי לענות או להמליץ

קובי סופר
    15/02/2022

שלום לינוי,

בעגלות יד 2 קשה לי לענות או להמליץ.
    אני לא מביר את המחירים ויש את עניין מצב העגלה.
    אפשר לקנות עגלה מעולה יד 2 במצב גרוע או עגלה בינונית במצב חדש לדוגמא.
    אני ממליץ שתסגרו על 2/3 דגמים. תרשמי לי ואז ארשום מה היתרונות והחסרונות של כל דגם.
    גם מה שארשום מתייחס כמובן למצב חדש. ביד 2 תצטרכו אתם לבדוק שהכל תקין וחלק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו