המלצה על טיולון יציב, חזק ואיכותי

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על טיולון יציב, חזק ואיכותי
    אריאלה סולומון
    15/02/2022

שלום, מחפשת לרכוש טיולון יציב, חזק ואיכותי
    מתלבטת בין שלוש האינגליזינה סקאצ' ,מקלארן אטום וג'ולס אייר חשוב לי שתהיה שכיבה מלאה ושהגלגלים לא יתפרקו תוך שניה. אשמח לדעת מה אתם חושבים על כל אחת מהן ואם יש המלצה על טיולון אחר אשמח לשמוע גם כן .
    תודה מראש, אריאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש פערים משמעותיים בין הדגמים

קובי סופר
    16/02/2022

שלום אריאלה,

ראשית יש פערי מחירים משמעותייים בין הדגמים.
    בנוסף, כולם איכותיים ומגיעים ממותגים מעולים. מה-3 לדעתי המקלארן מעולה, קל, נוח לניוד, תפעול וקיפול ובמחיר הוא בין שני הדגמים האחרים.
    סה"כ כל ה-3 טובים אבל לדעתי למקלארן יש ערך מוסף בניוד קליל יותר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקלארן חוות דעת

אריאלה סולומון
    17/02/2022

שלום ותודה רבה על המענה.
    כבר הייתי סגורה לגמרי על המקלארן עד ששמתי לב כי כל הבד מחורר. אשמח לדעת מה אתה חושב בנוגע לכך שהוא עשוי מ בד מחורר ,רשת כזו . מה עושים בחורף?
    תודה מראש, אריאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש היום המון עגלות שכל המושב מרשת

קובי סופר
    17/02/2022

שלום אריאלה,

רוב הזמן קיץ או נעים בישראל. יש היום המון עגלות שכל המושב מרשת.
    תמיד ניתן לשים ניילון גשם שזה גם נגד רוח בימים עם רוחות.
    בנוסף צריך לקחת בחשבון שבמצב יושב (זה גם המצב שהכי הרבה בשימוש), כל הטיולונים והעגלות חשופים. הרשת במקלארן קיימת/נפתחת רק במצבים השוכבים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה על טיולון יציב, חזק ואיכותי

אריאלה סולומון
    17/02/2022

שלום ושוב תודה רבה על המענה.
    הבנתי מה שכתבת בנוגע למקלארן אך בכל זאת אנחנו גרים בירושלים וכאן רוב השנה קריר ויש רוחות. אני לא ארצה לשים כל הזמן כיסוי נגד גשם. אשמח להמלצה על טיולון שבו ניתן לשבת זקוף וגם לשכב במידת הצורך כאשר הבד לא מחורר. יש לנו סייבקס מיוז 2 והיא עדינה ושבירה מאוד גם כן עם גב מרושת לכן אני מחפשת טיולון קומפקטי יציב וחזק. (רצוי שמתקפל קטן כי אנחנו רוצים להעלות אותו לטיסה ולא את היויו). תודה רבה.
    תודה רבה, אריאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליץ לבדוק את סילבר קרוס ווינג

קובי סופר
    18/02/2022

שלום אריאלה,

אני ממליץ לבדוק את סילבר קרוס ווינג (לא ווינג 2).
    הוא קל, בעל שכיבה ישרה, נוח לניוד. מתקפל קטן ואמור להיות מאושר לטיסה בכל חברה. הוא נע סביב מחיר המקלארן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו