מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות ומיטת תינוקבת חן16/02/2022
היי קובי, התינוק שלנו ב"ה בן שלושה חודשים, ישן כרגע בעריסה מתחברת מושכרת, ומשתמשים בנסיעות בסלקל צ'יקו קייפיט.
העריסה מתחילה להיות לו קטנה, מנסה למשוך כמה שיורת==תר איתה, אבל רוצה כבר להזמין מיטת תינוק. האם יש חשיבות לסוג המיטה, או שכולן פחות או יותר אותו דבר, מה צריך לבדוק שבאים לקנות מיטה חוץ ממידות? וחשוב יותר, לגבי המזרון- מזרום נושם, מזרון קשיח, דו צדדי? אשמח להכוונה :)
בנוסף, בנוגע לכסא בטיחות, כרגע הוא נמצא בסלקל, ובהתאם לצורך מעבירים אותו בין הרכבים. מעוניינים שיהיה כסא קבוע ברכב השני שמשמש לנסיעות ארוכות יותר. וגם כי מניחים שעוד כמה חודשים גם ככה הסלקל יהפוך להיות פחות רלוונטי. המלצתך לכסא בטיחות היא הברייטקסים והצ'יקו? התעניינתי בשילב בברייטקס בולווארד ושם המוכרת אמרה לי שזה כסא בטיחות יחד עם בוסטר ודי הופתעתי.. מקריאה פה לא התרשמתי שזה ככה וחשבתי שרק ה one4life הוא כזה. שאלתי אותה כמה פעמים והשיבה שכן. אז מה אני מפספסת?
אשמח למענה, תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך לבדוק שיש תו תקן או אישור מכון התקנים
קובי סופר17/02/2022שלום בת חן,
לגבי מיטות. צריך לבדוק שיש תו תקן או אישור מכון התקנים. כיום יש גדלים שונים. אני ממליץ ללכת על הגדלים הגדולים, תהיה לכך חשיבות עצומה בגילאי שנה פלוס כי אחרת יהיה מאוד צפוף. ברגע שבחרתם ללכת על גדול מסויים ויש תקינה, אין חשיבות ליקר או זול יותר. מכאן משלמים נטו על עיצוב המיטה. המלצתי ללכת על דגמים זולים ולהשקיע במזרן.
לגבי מזרן, אני ממליץ על נושם. בשוק קיימים נומו, אימג'ן או בייבי טק מולטיפלואו. כולם ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר לדעתי. יש הבדלי קושי בינהם. תבחרו לפי מה שנראה לכם יעדיף התינוק.
לגבי הכיסא. הבולווארד לא הופך לבוסטר. הוא עד 30 ק"ג ככיסא. כדי שיהפוך לבוסטר צריך שיהיה ניתן לפרק את הרצועות הפנימיות ויהיה אפשר לחגור עם חגורת הרכב את הילדים. הבולווארד זה לא אפשרי.
בוואן כן. אני אבל לא ממליץ על משולב לכן הבולווארד עדיף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)