כסא בטיחות ומיטת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות ומיטת תינוק
    בת חן
    16/02/2022

היי קובי, התינוק שלנו ב"ה בן שלושה חודשים, ישן כרגע בעריסה מתחברת מושכרת, ומשתמשים בנסיעות בסלקל צ'יקו קייפיט.
    העריסה מתחילה להיות לו קטנה, מנסה למשוך כמה שיורת==תר איתה, אבל רוצה כבר להזמין מיטת תינוק. האם יש חשיבות לסוג המיטה, או שכולן פחות או יותר אותו דבר, מה צריך לבדוק שבאים לקנות מיטה חוץ ממידות? וחשוב יותר, לגבי המזרון- מזרום נושם, מזרון קשיח, דו צדדי? אשמח להכוונה :)
    בנוסף, בנוגע לכסא בטיחות, כרגע הוא נמצא בסלקל, ובהתאם לצורך מעבירים אותו בין הרכבים. מעוניינים שיהיה כסא קבוע ברכב השני שמשמש לנסיעות ארוכות יותר. וגם כי מניחים שעוד כמה חודשים גם ככה הסלקל יהפוך להיות פחות רלוונטי. המלצתך לכסא בטיחות היא הברייטקסים והצ'יקו? התעניינתי בשילב בברייטקס בולווארד ושם המוכרת אמרה לי שזה כסא בטיחות יחד עם בוסטר ודי הופתעתי.. מקריאה פה לא התרשמתי שזה ככה וחשבתי שרק ה one4life הוא כזה. שאלתי אותה כמה פעמים והשיבה שכן. אז מה אני מפספסת?
    אשמח למענה, תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות ומיטת תינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לבדוק שיש תו תקן או אישור מכון התקנים

קובי סופר
    17/02/2022

שלום בת חן,

לגבי מיטות. צריך לבדוק שיש תו תקן או אישור מכון התקנים. כיום יש גדלים שונים. אני ממליץ ללכת על הגדלים הגדולים, תהיה לכך חשיבות עצומה בגילאי שנה פלוס כי אחרת יהיה מאוד צפוף. ברגע שבחרתם ללכת על גדול מסויים ויש תקינה, אין חשיבות ליקר או זול יותר. מכאן משלמים נטו על עיצוב המיטה. המלצתי ללכת על דגמים זולים ולהשקיע במזרן.
    לגבי מזרן, אני ממליץ על נושם. בשוק קיימים נומו, אימג'ן או בייבי טק מולטיפלואו. כולם ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר לדעתי. יש הבדלי קושי בינהם. תבחרו לפי מה שנראה לכם יעדיף התינוק.

לגבי הכיסא. הבולווארד לא הופך לבוסטר. הוא עד 30 ק"ג ככיסא. כדי שיהפוך לבוסטר צריך שיהיה ניתן לפרק את הרצועות הפנימיות ויהיה אפשר לחגור עם חגורת הרכב את הילדים. הבולווארד זה לא אפשרי.
    בוואן כן. אני אבל לא ממליץ על משולב לכן הבולווארד עדיף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו