התלבטות בין סייבקס מיילו לסייבקס טוויסט s 2 eezy

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין סייבקס מיילו לסייבקס טוויסט s 2 eezy
    יפעת
    18/02/2022

צהריים טובים,
    רצינו לדעת מה היתרונות או יותר חסרונות בין 2 העגלות האלו.
    כן חשוב לנו שתהיה עגלה קלה (25 מדרגות) וקומפקטית ויציבה. עד כמה יפריע מצב השכיבה של הטיולון כלפי חוץ בהליכה עירונית בשניהם? מה החיסרון של הרשת בגב במיילו? ואם יש לך עוד יתרונות/ חסרונות לפני הקניה
    תודה מראש !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלו 2 עגלות שאני פחות ממליץ עליהן

קובי סופר
    18/02/2022

שלום יפעת,

אלו 2 עגלות שאני פחות ממליץ עליהן. במצב שוכב כאשר הטיולון פונה לכיוון הנסיעה הגב חוצה את קו ידית האחיזה בצורה גסה. לדעתי זה מוריד מנוחות הניוד. לא מאפשר לתלות תיק או כל דבר על הידית. יהיה צורך בהפעלת מאמץ רב בכל עליה וירידה ממדרגה בגלל שאין להן ידית מתארכת.
    אני אישית לא מחבב גב רשת. סהנועד לדעתי נטו לחסוך משקל ועלויות יצור. בחורף זה קצת בעייתי.

צריך לקחת בחשבון שיש איסור של היצרנים ומכון התקנים לעלות עם עגלה פתוחה ותינוק בתוכה במדרגות.
    אני ממליץ לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. היא נמכרת בעיקר ללקוחות עם דרישות זהות לשלכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היכן אפשר לראות את הבייבי בוס באיזור ירושלים

יפעת
    18/02/2022

היי קובי
    היכן ניתן לראות את הבייבי בוס באיזור ירושלים?
    האם ניתן לחבר אליה סלקל של סייבקס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ניתן לחבר סייבקס. אין יש כבר סלקל כזה

קובי סופר
    18/02/2022

שלום יפעת,

ניתן לראות ברהיטי אור בירושלים.
    לצערי לא ניתן לחבר סייבקס. אין יש כבר סלקל כזה אז אולי זה החיסרון המרכזי שלה.
    אם אין אז כן ניתן לחבר סלקלים של מותגים אחרים כמו ג'ואי, מקסי קוזי, אינפנטי ועוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו