מזרן תמונה מספר 1

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן תמונה מספר 1
    הילי
    20/02/2022

שבוע טוב,
    ושוב תודה על המענה המועיל בפורום זה!
    הזמנתי את מזרן הבייבי טק מולטיפלואו, ואף המלצתי עליו לחברות, אך קיבלתי מוצר שאני לא בטוחה במקוריותו. מצרפת כמה תמונות, אם תוכל לומר לי מה דעתך...
    דבר נוסף הוא שקראתי באתר של כללית שהחיסרון במזרן נושם שאינו רשת הוא שפליטות, פיפי וכו' יכולות לחלחל למזרן ולהפוך למצע חיידקים פורה. המזרן שהזמנתי הוא בגודל של כ130*70, מה שאומר שלשטוף אותו אותו כל פעם עלול לקחת המון זמן לייבוש, להבנתי. יש פתרון לזה?
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזרן תמונה מספר 1

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצוי למדוד ולוודא שבאמת קיבלתם בגודל שאתם צריכים

קובי סופר
    20/02/2022

שלום הילי,

קשה לי מאוד להתרשם מהתמונות.
    ראשית לגבי המידה רשום 126X63 ורשמת שהזמנתם 130X70. רצוי למדוד ולוודא שבאמת קיבלתם בגודל שאתם צריכים!
    לגבי אם מולטיפלואו או לא. אני צריך לראות את פנים המזרן. אם אין ספוג ויש סיבים כמו ספגטי מסיליקון אז זה מולטיפלואו.

לגבי פליטות, נכון שיכול להצטבר חיידקים וכו' אבל כל היתרון שלו זה שהוא מתייבש תוך 10 דק', לא כל-כך משנה הגדול.
    פשוט שוטפים במים חמים ותוך כמה דקות הוא כבר מייבש. אין שום חלק בו שסופג רטיבות מלבד הכיסוי העליון שגם הוא אמור להתייבש במהרה כי הוא מחורר ובקושי יש בד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו