מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טיולון קומפקטי ונוחהדס20/02/2022
היי מתלבטת אם לרכוש את הסייבקס איזי אס טוויסט כטיולון מאחר ורכשתי בלידה קודמת את העגלה של בבא קאר והטיולון יותר מידי גדול ומסורבל לי...מחפשת לעבור אחרי האמבטיה לטיולון קליל...אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות / המלצות תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האיזי אס טוויסט לדעתי לא מוצלח בגלל הגלגלים הקטנים
קובי סופר21/02/2022שלום הדס,
האיזי אס טוויסט לדעתי לא מוצלח בגלל הגלגלים הקטנים הניוד שלו לא מצטיין. צריך להפעיל הרבה מאמץ, בעיקר שעולים ויורדים ממדרגות גבוהות. מעבר לכך התפעול לא הכי פרקטי. יש לדגם גרסאת פלוס, בפלוס הגלגלים יותר גדולים ואז יכולות הניוד משתפרת בצורה ניכרת. עדיין לא הכי פרקטי אבל עניין הפרקטיות זה עניין של תרגול, לאחר שלומדים זה לא חיסרון בכלל.
הכוונה בפרקטיות של 2 הדגמים, צריך ללמוד איך לסובב את המושב. הקיפול דורש כמה שלבים וזה לא בלחיצת כפתור כמו הרבה דגמים אחרים (חד כיווניים).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה טיולון אתה הכי ממליץ
הדס21/02/2022אז על איזה טיולון אתה הכי ממליץ ? אני גרה בבית קרקע כך שעליית מדרגות וכזה לא ממש מפריע לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני ממליץ על טיולונים דו כיווניים עד גיל שנה +
קובי סופר22/02/2022שלום הדס,
אני ממליץ על טיולונים דו כיווניים עד גיל שנה +.
הבעיה שאין יותר מדי אופציות בשוק. הסייבקסים שציינו יכולים להיות בסדר, בעיקר האיזי S טוויסט 2 פלוס.
מלבדו שאר האופציות הן טיולונים שהם חלק מעגלה לעיתים נמכרים עם האמבטיה ולעיתים ניתן למצוא ללא, החיסרון שביחס לטיולון רגיל הם כבדים יותר וגדולים יותר לאחר הקיפול.
השאלה אם אופציה כזו בכלל רלוונטית?
אפשר גם לבדוק את הבייבי בוס לומי שלנו. הבעיה שהיא נמכרת כרגע רק במקס בייבי. זה גם טיולון שבמקור היה צריך להימכר עם אמבטיה אבל אנחנו מנסים למכור ללא. הוא מאוד קל רק 6 וחצי ק"ג והקיפול בגודל סביר. טיפה יותר יקר מטיולון ממוצע אבל הוא דו כיווני ועם מושב מאוד מרווח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)