טיולון קומפקטי ונוח

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון קומפקטי ונוח
    הדס
    20/02/2022

היי מתלבטת אם לרכוש את הסייבקס איזי אס טוויסט כטיולון מאחר ורכשתי בלידה קודמת את העגלה של בבא קאר והטיולון יותר מידי גדול ומסורבל לי...מחפשת לעבור אחרי האמבטיה לטיולון קליל...אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות / המלצות תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון קומפקטי ונוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האיזי אס טוויסט לדעתי לא מוצלח בגלל הגלגלים הקטנים

קובי סופר
    21/02/2022

שלום הדס,

האיזי אס טוויסט לדעתי לא מוצלח בגלל הגלגלים הקטנים הניוד שלו לא מצטיין. צריך להפעיל הרבה מאמץ, בעיקר שעולים ויורדים ממדרגות גבוהות. מעבר לכך התפעול לא הכי פרקטי. יש לדגם גרסאת פלוס, בפלוס הגלגלים יותר גדולים ואז יכולות הניוד משתפרת בצורה ניכרת. עדיין לא הכי פרקטי אבל עניין הפרקטיות זה עניין של תרגול, לאחר שלומדים זה לא חיסרון בכלל.
    הכוונה בפרקטיות של 2 הדגמים, צריך ללמוד איך לסובב את המושב. הקיפול דורש כמה שלבים וזה לא בלחיצת כפתור כמו הרבה דגמים אחרים (חד כיווניים).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על איזה טיולון אתה הכי ממליץ

הדס
    21/02/2022

אז על איזה טיולון אתה הכי ממליץ ? אני גרה בבית קרקע כך שעליית מדרגות וכזה לא ממש מפריע לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליץ על טיולונים דו כיווניים עד גיל שנה +

קובי סופר
    22/02/2022

שלום הדס,

אני ממליץ על טיולונים דו כיווניים עד גיל שנה +.
    הבעיה שאין יותר מדי אופציות בשוק. הסייבקסים שציינו יכולים להיות בסדר, בעיקר האיזי S טוויסט 2 פלוס.
    מלבדו שאר האופציות הן טיולונים שהם חלק מעגלה לעיתים נמכרים עם האמבטיה ולעיתים ניתן למצוא ללא, החיסרון שביחס לטיולון רגיל הם כבדים יותר וגדולים יותר לאחר הקיפול.
    השאלה אם אופציה כזו בכלל רלוונטית?

אפשר גם לבדוק את הבייבי בוס לומי שלנו. הבעיה שהיא נמכרת כרגע רק במקס בייבי. זה גם טיולון שבמקור היה צריך להימכר עם אמבטיה אבל אנחנו מנסים למכור ללא. הוא מאוד קל רק 6 וחצי ק"ג והקיפול בגודל סביר. טיפה יותר יקר מטיולון ממוצע אבל הוא דו כיווני ועם מושב מאוד מרווח.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו