מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין ספורטליין CIELO לבייביסיטר מונסטר MARLAסהר22/02/2022
היי
בחנות המליצו לנו על בייבי מונסטר דגם marla ובדקנו אותה מול הספורט ליין. התרשמנו שהיא הרבה יותר קלה וקומפקטית. בנוסף היה חשוב לנו גם התקציב והעגלה הזאת היתה יותר זולה מהספורט ליין. מחיפוש ברשת לא מצאתי יותר מידי מידע או המלצות ונראה שהעגלה לא מוכרת כל כך בשוק. האם זה אומר שהיא פחות מומלצת?
מכיוון שמדובר בחברה ספרדית והספורט ליין חברה סינית, האם יש הבדל באיכות החומרים של העגלה?
כמו כן, יצא לי לראות תגובה בזאפ על הבייבי מונסטר שהגלגלים שלה לא נוחים ונתקעים כל הזמן. זה לא הרושם שקיבלנו בחנות, אבל לא יצאנו עם העגלה החוצה כדי לבדוק. ראיתי שיש לעגלה בולמי זעזועים (מה שאין לספורטליין) וזה גם יצר תחושה שדווקא כן שמו דגש על ההיגוי של העגלה.
אשמח לעזרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריך להסתכל על המוצרים נטו ולא על המסביב
קובי סופר22/02/2022שלום סהר,
נתחיל מזה ש-2 המוצרים מיוצרים בסין. 2 המוצרים הם עגלות מדבקה שכל אחד יכול לרכוש ולהדביק את הלוגו שלו. כך שלא משנה המותג אם ישראלי/סיני/ספרדי. צריך להסתכל על המוצרים נטו ולא על המסביב.
אני לא יודע לומר על יכולת הניוד של המרלה לאורך זמן כי יש מעטים ממנה בשוק. לגבי התלונה בזאפ, מניסיון שלי, בכל העגלות בשלב כזה או אחר מתייבשים חלקים בתוך מכלולי הגלגלים ואז הגלגלים נתקעים, יתכן שגם נכנס חול שזו בעיה רצינית. כדי שזה לא יקרה צריך לתחזק את הגלגלים ואחת לחצי שנה לנתק את הגלגלים, לנקות, למרוח גריז או ואזילין וזה שומר על המכלולים תקינים וחלקים. אני כן חושב שעם הסיילו יהיה יותר נוח להתנייד, גם בגלל הגלגלים היותר גדולים וגם בגלל שיש ידית מתארכת. כדי לראות אם מוצר נוח לניוד אני ממליץ לשים משקל של 12 ק"ג לפחות בתוך האמבטיה ואז לטייל בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה גבוה, כך תוכלו באמת להבין את הבדלי הניוד. לטייל עם עגלה ללא משקל לא מספר את האמת על יכולת הניוד של המוצר.
לדעתי האמבטיות של שתיהן די זהות. בטיולון אני יותר מחבב את זה של המרלה מכיוון שכל המושב יצוק מפלסטיק. לדעתי זה גם מספק תמיכה יותר טובה לגוף וגם יוצר זווית ישיבה זקופה. בסיילו במצב יושב הגב נוטה לאחור. יש תינוקות שפחות אוהבים את הזווית הזו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)