מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- הבדלים עגלת אינגליזה אלקטה (שילב) לבין ספורט ליין סיאלו Plהדר26/02/2022
שלום, אנחנו קצת מבולבלים ומתקשים לבחור בין 2 העגלות האלו. אלקטה החדשה של שילב שממש המוכר המליץ לנו עליה לבין ספורט ליין סיאלו pl שקיבלתי המלצה מחברה.
אשמח לקבל הסבר/המלצה בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין להקשיב למוכרנים, יש להם אינטרס
קובי סופר27/02/2022שלום הדר,
אני כל הזמן חוזר ואומר. אין להקשיב למוכרנים! יש להם אינטרס והם מעדיפים את טובת העסק על פני טובת הלקוחות!
אינגלזינה זה מותג ששילב היבואן שלו ולכן יש להם אינטרס למכור מוצר יותר ריווחי וללא תחרות.
אני לא אומר שהמוצר גרוע. להפך, סך הכל לדעתי עגלה טובה אבל אתם צריכים לבדוק אם היא תואמת את הצרכים שלכם.
בהשוואה לסיילו לדעתי מקבלים אמבטיה יותר טובה באינגליזנה ויותר מרווחת. גם הטיולון יותר מרווח. אני חושב שהוא יותר מדי מרווח ואין לו כנפיים בצדדים, לדעתי תינוקות שירדמו בישיבה או יהיה עייפים ישפכו לאחד הצדדים. עוד יתרונות למושב האינגלזינה הם: גב קשיחה, לדעתי זה מספק תמיכה יותר טובה וזווית ישיבה יותר זקופה. בנוסף כל הבדים נתנים להסרה בקלות למכונה, בסיילו זה קצת בעייתי. גם לא כל הבדים נשלפים וגם צריך לכבס עם הלוח בתוך הבד. בנוסף למושב האינגליזנה יש 4 מצבים לעומת 3 בסיילו. לדעתי זה הבדל זניח אבל נחמד שיש עוד מצב.
לדעתי היתרון הגדול של הסיילו זו השלדה.
לסיילו גלגלים יותר גדולים, קפיצים עדפים מאחור וידית טלסקופית. השילוב של כל ה-3 יוצר יכול ניוד עדיפה שתלך ותגבר ככל שהדרך תהיה יותר משובשת. בנוסף בגלל הידית המתארכת כל עליה וירידה ממדרכה גבוה תעשה עם פחות מאמץ. אני ממליץ תמיד לשים משקל של 12 ק"ג בתוך העגלות ולעשות את הפעולה של העלייה כדי להבין. ללא משקל בעגלות לא תוכלו להבין את ההבדל.
בנוסף בגלל שאין ידית מתארכת באינגליזנה, כאשר משכיבים את גב הטיולון למצב שוכב, כשהוא פונה לכיוון הנסיעה, מה שיקרה זה שהגב יחצה את קו ידית האחיזה בצורה טיפה גסה. זה אומר שבהליכה יתכן והרגליים שלכם יפגעו בגב, בעיקר אם אחד ההורים גבוה. בנוסף לא יהיה ניתן לתלות תיק או כל דבר על ידית האחיזה.
בקיצור, ההמלצה שלי להתנסות עם כל מוצר בניוד עם משקל בתוך העגלות כפי שרשמתי. לנסות לתפעל, לחבר חלקים שונים ולפרק, לשנות מצבים וכו'. לקפל עם המושב כשהוא פונה אליכם וגם לכיוון הנסיעה. באינגלזינה לטייל כשהמושב פונה לכיוון הנסיעה ובמצב שוכב כדי להבין אם זה נוח לכם.
לעשות הכל לבד ללא איש מכירות לצידכם, כמובן לאחר שתקבלו הדרכה איך לעשות הכל.
כך תוכלו לקבל החלטה מושכלת מה נכון לכם ולא מה נכון לאותו איש מכירות!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)