מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בייבי בוס טייגר 2 ומידע לגבי בלאי של העורברכה27/02/2022
אני מבררת לגבי רכישת הביבי בוס טייגר 2
וממש קרץ לי הגגון מעור שחור
רציתי לדעת על האיכות של עור
והאם יש איחריות במקרה של קילוף בעור
אני מבינה זה דמוי עור..
ולכן אני חוששת לבלאי מהיר יותר
ובנוסף האופציה לכבס לא רלוונטית ככ
מקסימום להעביר מגבון
אשמח לדעת יותר עליו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנחנו כבר שנתיים מוכרים עור ועד היום לא נתקלתי בתלונות
קובי סופר28/02/2022שלום ברכה,
ראשית לגבי הצבע השחור. כרגע הורדנו אותו מהליין של העור.
באתר שלנו ניתן לרכוש רק גגונים מעור שחור ב-150 שקלים, מחיר חיסול במקום 400.
יש רק קאמל או לבן. גם שניהם נכון להיום אזלו (אולי נשאר לחלק מהמשווקים). הקאמל יחזור למלאי בעוד שבועיים והלבן בעוד כחודשיים.
לגבי בלאי, אנחנו כבר שנתיים מוכרים עור ועד היום לא נתקלתי בתלונות. בנוסף אני עבדתי עם עוד מותגים כבר למעלה מעשור ואני לא מכיר תלונות בנושא.
יחד עם זאת, כן מדובר בבד עדין יותר שיכול לקבל בלאי אם לא יטופל נכון. הוא רגיש לחום אז לא רצוי להשאיר את העגלה בתא המטען בקיץ או בכלל בשמש קופחת יותר מדי זמן. הוא רגיש לאלכוהול אז לא מומלץ לנקות עם מגבונים רק עם מטלית לחה וסבון שלא מכיל אלכוהול.
אין אחריות על בלאי של בדים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המפורט, שנית
ברכה28/02/2022ראשית תודה על התשובה המפורטת
דבר שני אני יתוודה ואומר שכבר הזמנתי את העגלה עם הגגון עור שחור ממקס בייבי באור יהודה ליפני חודש + ואני עתידה ללדת בשבועות הקרובית בעזרת ה אז עדיין לא אספתי אותה
ולכן שאלתי
כביכול רכשתי את העגלה בלי לראות בעיינים את הבד והאיכות שלו ולכן חוששני
בכול אופן טוב לדעת
ואגב איזה מגן גשם מתאים לעגלה
הבנתי ממקס בייבי שלא מקבלים מגן גשם
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כל ניילון אוניברסלי לאמבטיה יתאים
קובי סופר01/03/2022שלום ברכה,
לגבי הניילון, כל ניילון אוניברסלי לאמבטיה יתאים. ולטיולון צריך לרכוש ניילון רחב. לא מקבלים עם העגלה מכיוון שהניילון שלנו יקר וגם לא הכי נוח לתפעול. החלטנו לא לשים בעגלות גם לא לייקר וגם שהרוכשים ירכשו בזול יותר משהו פרקטי יותר.
לגבי הגגון, שוב, עד היום אני לא מכיר אף מקרה של בלאי וכבר שנתיים אנחנו עם הבדים האלו. בכל מקרה היתרון הגדול שלנו שיש אפשרות תמיד לרכוש בדים בנפרד ובמחיר הוגן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)