טיולון שמתאים לאמבטיה ניקי מושן, כיסאות בטיחות+בוסטר צרים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון שמתאים לאמבטיה ניקי מושן, כיסאות בטיחות+בוסטר צרים
    שירה
    02/03/2022

1. נהרס לנו טיולון ניקי מושן בילד 2...
    כעת לקראת ילד 3 צריכים טיולון שיתאים לאמבטיה של ניקי מושן.
    לגבי הטיולון עצמו, היינו מאוד מרוצים מהניוד, יציבות, קיפול, קל לניקוי, ואף מהעיצוב. לא רואים חסרונות מלבד חד כיווניות, סגירה של הפנים כלפי חוץ מהעובדה שהשלדה נהרסה. נוסף ליתרונות שהזכרתי מחפשים טיולון עם שירות לקוחות טוב, בתקציב דומה, שיתאים לדרכים משובשות, עם גגון גדול, שיחזיק ל5 שנים+

2. כיסאות בטיחות+בוסטר (יש 2 רכבים: משפחתי שעושים איתו גם נסיעות ארוכות, ורכב קטן נצרך בעיקר לכניסה ליציאה מהמסגרות) ל3 ילדים (תינוק, בת 2.3, בן 4.11) יש לנו 2 כיסא בטיחות: צ'יקו נקסטפיט וכיסא נוסף של גרקו. נעביר את הגדול לבוסטר צר כלשהו, לקטנים נצטרך כיסאות בטיחות צרים, שיתאימו לרכב הקטן ולישיבה במושב האחורי כמובן, יחד עם בטיחות מספקת ונוחות. המלצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    02/03/2022

שלום שירה,

1. לא תמצאו לדעתי טיולון שתוכלו לחבר עליו את האמבטיה. גם אם בטעות יש כזה, לא הייתי ממליץ לחבר כי זה לא נבדק ואושר על ידי אף מכון תקנים בעולם, אי לכך זה לקחת סיכון גדול.
    תצטרכו להחליט אם לרכוש עגלה קומפלט עם אמבטיה או רק טיולון ולא לחבר עליו את האמבטיה.

2. לגדול אכן אפשר לרכוש בוסטר צר. אני ממליץ אבל על דגמים עם משענת גב ולא רק הגבהה.
    לתינוק הייתי ממליץ להעביר את הצ'יקו כי הוא טוב, בטיחותי ונוח.
    לבת ה2.3 אפשר או להשאיר בגרקו אם תצליחו להתקין את כל ה-3 יחד. אם לא אז לרכוש בוסטר גב עם רצועות כמו גרקו טרנזישיין סנאגלוק ואז לדעתי תוכלו להתקין את כל ה-3 מאחור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו