המלצה לטיולון קל

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לטיולון קל
    הדא
    03/03/2022

היי קובי,

אודה להמלצה לטיולון. אני נמצאת בהריון ויש לי ילדה בת שנה. אני מחפשת טיולון קל משקל ונוח לקיפול, שישמש רק לצורך התניידות מהבית לרכב ומהרכב לבית. לכן אין הרבה דרישות מהטיולון מלבד מה שציינתי, וגם חשוב מחיר נוח (עד 200 שח זה ריאלי?).

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיולון קל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוסיפה לשאלה

הדר
    04/03/2022

בינתיים נתקלתי בטיולון סוויפט וואי – ™Swift Way
    אשמח לדעת מה דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תושבה

קובי סופר
    04/03/2022

שלום הדר,

אין יותר מידי אופציות לתקציב. לדעתי הסוויפט סבבה אבל צריך לקחת בחשבון שאין לו זוויות והוא רק במצב ישיבה. כמוכן הוא מאוד בסיסי ולא הכי נוח לניוד ותמיד חייבים ב-2 ידיים.
    שוב, מקבלים את מה שמשלמים עבורו. אין ספק שאם תעלו בתקציב אפשר למצוא דברים הרבה יותר טובים.
    אם אפשר למתוח את התקציב לאזורים של 400 הייתי ממליץ לבדוק את צ'יקו לייטוואי שהרבה יותר נוח לניוד, יש לו 5 זוויות כולל שכיבה שטוח וגגון הרבה יותר גדול. כמובן שהוא גם יהיה יותר עמיד וחזק לאורך שנים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה

הדר
    04/03/2022

תודה על התשובה.

אחרי מחשבה נוספת, על איזה טיולון היית ממליץ שישמש אותנו גם עכשיו וגם בהמשך לאחר הלידה, בלי מגבלת תקציב. חשוב שיהיה קל ונוח מאוד לקיפול, ומספיק נוח גם לילד לישון בו אם צריך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצ'יקו שרשמתי מאוד מומלץ כי הוא נוח לתינוקות

קובי סופר
    06/03/2022

שלום הדר,

הצ'קו שרשמתי מאוד מומלץ כי הוא נוח לתינוקות. יש היום טיולונים יותר נוחים לניוד ויותר קומפקטיים. מצד שני הם פחות מרווחים לתינוק. לכן תלוי מה מחפשים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו