המלצה לעגלה הריון ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה הריון ראשון
    ליזי
    05/03/2022

שלום, אשמח להמלצה לעגלה זה הריון ראשון וכבר הלכתי לאיבוד, חשוב לי שיהיה נוח לתינוק ותהיה מרווחת ויציבה, במחיר שפוי, וכמה שאפשר קלה לתפעול
    מוכנה להתפשר על כבדות, הכי חשוב נוח לתינוק ויציבות ושגם תתאים לשכיבה מלאה כדי שיוכל לישון בה ושגם יהיה אפשרות לשכיבה לא מלאה אם יהיה ילד עם ריפלוקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לעגלה הריון ראשון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    06/03/2022

שלום ליזי,

לדעתי הבייבי בוס טייגר שלנו תהיה מעולה לדרישות.
    היא קלה מאוד, נוחה לניוד ואין התפשרות על נוחות התינוק.
    ביחס לעגלות מקבילות בסגמנט מקבלים את האמבטיה והטיולון הכי ארוכים ומרווחים והיא במחיר שפוי. כמובן שיש עגלות עם אמבטיה וטיולון עוד יותר מרווחים (כלומר עוד 2-3 ס"מ ברוחב אבל האורך זהה או פחות). אז באמת צריך להתפשר על המשקל וגודל הקיפול, כמובן שהן גם יהיו יותר מסורבלות. לצורך העניין הבייבי בוס שוקלת 8.8 ק"ג לעומת עגלות יותר מרווחות ששוקלות באזורים של 12-13 ק"ג. זה פער מאד גדול במשקל שמשפיע על הכל.
    אם רלוונטי עגלות במשקלים אלו רשמי לי וארשום דגמים מומלצים.

לגבי ריפלוקס. לא הייתי לוקח זאת כשיקול מכיוון שיש כריות משולש שניתן לרכוש בכמה גרושים ושים באמבטיה.
    כמוכן ניתן לרכוש סלקל שיתחבר לעגלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו