רכישת עגלה לגבוהים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• רכישת עגלה לגבוהים
    מעין
    15/03/2022

שלום קובי!
    אנחנו לקראת סוף הריון ראשון וקצת מסתבכים עם רכישת עגלה.
    קצת עלינו: גרים בירושלים, יש מעלית ורכב (אבל מתניידים הרבה בתחבצ- לא בטוח שגם עם התינוק אבל נשמח אם זה יהיה אפשרי), וחשוב בעיקר להגיד ששנינו גבוהים (אני 1.80 ובעלי יותר גבוה).
    הלכנו לכמה חנויות וקצת התבלבלנו מהמבחר, נראה שהספורטליין והפג פרגו מתאימות לנו בגובה, אבל אולי היו קצת מסיביות בשביל עגלה עירונית? מצד שני, עגלות הסייבקס שראינו היו נראות לנו קצת נמוכות...
    נשמח לשמוע את דעתך ואולי המלצות על חברות אחרות שלא בדקנו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכישת עגלה לגבוהים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    15/03/2022

שלום מעיין,

יש הרבה עגלות שיתאימו אבל רובן גדלות וכבדות. פחות יתאימו לתחבורה ציבורית.

הייתי ממליץ לבדוק את הבייבי בוס טייגר שלנו. היא לא הכי גבוהה אבל תתאים לגבוה בלי בעיה. היתרונות המרכזיים שלה מעבר לידית ארוכה הם: משקל קל (פחות מ-9 ק"ג) זה כמעט 2 קילו פחות מסיילו ופג. קיפול ביד אחת לגודל קטן מאוד.
    יש לנו גם דגם יותר קל בשם בובקט אבל הוא יותר נמוך.
    ניתן לראות את העגלות ברהיטי אור בירושליים.

שאר האופציות שאני יכול להציע הן כמו הסיילו והפג. השאלה אם זה בכלל רלוונטי. לדעתי לתחבורה ציבורית צריך לשאוף לקיפול נוח ומשקל קל ואפילו גודל קומפקטי. בזה העגלות של בייבי בוס מצטיינות.

סייבקס פחות יתאימו, רק הפריאם שהיא ממש כבדה וגם מסורבלת ככה שנראה לי פחות רלוונטי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו