מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי עגלהלירז ארביב15/03/2022
שלום, אני ואשתי מצפים לילד ראשון, אנחנו גרים בעיר גדולה, יש מעלית, לשנינו יש רכבים די קטנים. אנחנו מחפשים עגלה וחשוב לנו הכי שהיא תהיה קלה, גם במשקל וגם בתפעול. מבחינת מחיר, מעוניינים בעגלה בטווח 2-3 אלף, אבל בהחלט גמישים.
כרגע אנחנו מתלבטים בין סייביקס מיילו, סייביקס מיוס, ואינגליזה אלטרה.
איזו תהיה לנו הכי מתאימה? האם יש עוד עגלות שאפשר לשקול? נשמח לכל עזרה, תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
קובי סופר16/03/2022שלום לירז,
נתחיל מה-3 שרשמת.
המיילו הכי קלה. מצד שני לדעתי יש המון פשרות כדי להגיע למשקל הקל. גלגלים קטנים. שלדה דקה, אמבטיה וטיולון יחסית צרים וכו'. היא באזור התקציב. החיסרון שלה שאין ידית מתארכת. אסביר בהמשך למה אני חושב שזה חיסרון ענק כי זה רלוונטי גם באינגלזינה.
האינגליזנה יותר קלה מהמיוס וכבדה יותר מהמיילו. לדעתי עדיפה על המיילו כי הגלגלים יותר גדולים. שלדה יותר מעובה, מושב ואמבטיה הרבה יותר מרווחים והמחיר די זהה.
הקיפול שלה טיפה גדול וקצת מסורבל עם הטיולון שהוא פונה אליכם.
גם כאן אין ידית מתארכת, זה אומר שכל עליה וירידה ממדרכה גבוהה תלווה במאמץ רב שילך ויגבר ככל שהתינוק יגדל והמשקל יהיה יותר כבד.
בנוסף כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו, הגב יחצה את קו ידית האחיזה בצורה גסה. זה אומר שיהיה פחות נוח ללכת כך כי יש סיכוי סביר שבהליכה תפגעו במושב עם הברכיים. בנוסף לא תוכלו לתלות תיק או כל דבר על הידית. זה רלוונטי גם למיילו.
המיוס חורגת מהתקציב. גם לה אין ידית מתארכת אך היא מתכווננת לכן אין לה את החיסרון של ה-2 הקודמות. בניוד היא בין לבין שני הדגמים הקודמים, לא שיא הנוחות ולדעתי לא תהיה נוחה בדרך משובשת.
לא ניתן לקפלה עם המושב פונה אליכם.
הגב שלה והמיילו מרשת, אני פחות מחבב מושבים כאלו, זה בעיקר נועד לקצץ משקל.
אם הייתי צריך להמליץ על אחת מה-3 לדעתי האינגלזינה עדיפה. אני בדרך כלל ממליץ אבל לא לקחת המלצות גם לא את שלי ולהתנסות פיזית עם העגלות בחנות.
זה אומר לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהם ולהתנייד בחנות ומחוצה לה, עם המושב שהוא פונה לכיוון הנסיעה ושוכב. לעלות ולרדת מדרגה. לנסות לתפעל לבד ולקפל לבד. כך תקבלו מדד לגבי ההבדלים בחיי היומיום.
מבחינת המלצות, אני ממליץ לבדוק את הבייבי בוס שלנו טייגר או בובקט, שתיהן מאוד קלות, נוחות לניוד ויש ידית מתארכת. המושב יצוק מפלסטיק כמו באינגלזינה והקיפול נוח עם המושב לשני הכיוונים. כמובן שממליץ לעשות את אותו המבדק שרשמתי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
לירז16/03/2022היכן ניתן להתרשם מעגלת בייבי בוס טייגר או בובקט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
מהיכן אתם?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשקלון
לירז16/03/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
באשקלון יש את בייבי סטאר. בקרוב הם יתחילו להציג את העגלות שלנו, נעדכן בפייסבוק של בייבי בוס מתי. אני מעריך ששבוע הבא זה כבר יהיה זמין.
מחוץ לאשקלון יש בנתיבות ואופקים את סוויט בייבי.
בנתיבות וב"ש את כוכב נולד (מציגים רק את הטייגר).
באשדוד וקריית מלאכי את עדי לתינוק.
באשדוד יש גם את גולד בייבי או שלבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
לירז18/03/2022הלכנו לחנות בבני ברק שהייתה לה את העגלה בתצוגה, בדקנו ונורא התרשמנו לטובה, החלטנו לרכוש אותה. תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה
קובי סופר20/03/2022שלום לירז,
אני שמח לקרוא.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)