אינגלזינה אפטיקה או ספורטליין

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אינגלזינה אפטיקה או ספורטליין
    מוראל
    16/03/2022

שלום,
    אנחנו מתלבטים בין האינגלזינה והספורטליין ותוהים מה כדאי. אנחנו מגבעתיים והמדרכות צרות. מצד שני חשוב לי עגלה יציבה. יש לנו מעלית ותא מטען גדול אז מהבחינה הזו פחות חשוב לנו המשקל. חשוב שיהיה קל לקפל, שתהיה נוחה לתינוק, ושתהיה גבוהה. עגלות עם אמבטיה נמוכה נראו לנו מאוד לא נוחות. מבין השתיים מה כדאי? האם יש עגלה אחרת שכדאי שנשקול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עניין של גובה האמבטיה לא חייב להיות שיקול

קובי סופר
    17/03/2022

שלום מוראל,

לגבי גובה. חשוב לזכור שהאמבטיה משרתת לתקופה מאוד קצרה. לרוב הטיולונים יושבים נמוך כך שלדעתי עניין של גובה האמבטיה לא חייב להיות שיקול. בכל מקרה, בשני הדגמים שציינת האמבטיות גבוהות.

לגבי העגלות: אני חושב שהאינגליזנה עדיפה בכל הקשור לנוחות התינוק והניוד. היא יותר מרווחת גם באמבטיה וגם בטיולון. המושב יצוק מפלסטיק ומגיע לזווית ישיבה יותר זקופה.
    מצד שני היא יותר כבדה באופן משמעותי. טיפה יותר גדולה לאחר הקיפול וגם הקיפול טיפה יותר מסורבל, בעיקר שמקפלים עם הטיולון כלפיכם.
    אני ממליץ להתנסות עם העגלות בניוד עם משקל בתוכן בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגות, לתפעל לבד, לקפל ואם אפשר להרים במצב מקופל. כך תוכלו לקבל ממד איך יראה השימוש בהן ביומום. כך תוכלו לקבל החלטה מושכלת מה נכון לכם יותר.

לגבי המלצות אחרות, אפשר לבדוק את פג בוק אשר דומה לאפטיקה אך טיפה יותר קלה.
    כמוכן גם את אייביסי דיזיין סלסה אשר לדעתי יותר נוחה בניוד בכל העלות וגם סופר מרווחת. מצד שני מסורבלת בקיפול וגדולה גם במצב פתוח וגם במצב מקופל שזה תמיד פלוס וגם מינוס. לכן אני מציע לעשות את הבדיקות שרשמתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו