בחירת עגלה בתקציב של כ4000

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה בתקציב של כ4000
    הודיה
    20/03/2022

נשמח לשמוע לגבי עגלה מחפשים שהיא תהיה יפה איכותית ונוחה (פתחי איוורור) מתנקה בקלות גודל נורמלי נסיעה בשטח התקציב כ4000 נשמח לשמוע תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה בתקציב של כ4000

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/03/2022

שלום הודיה,

צריך לקחת בחשבון מספר דברים:
    1. ככל שנרצה עגלה יותר לשטח כך נעלה במשקלים וגודל העגלה.
    2. לגבי פתחי איוורור, צריך אזהרה קטנה, כיום בהרבה עגלות יש פתח איוורור בגגון ופתח נוסף בגובה ראש התינוק. צריך להיזהר מהפתח הזה מכיוון שכל פליטות הרכבים נכנסים דרך הפתח הזה. כמוכן לדעתי זה מעודד לעצלנות. המטרה המרכזית של פתח האיוורור בגגון היא לעודד את התינוק להרים את הראש ולהסתכל החוצה, כך הם חזקים את חגורת הכתפיים והצוואר.
    3. לגבי יופי, אני יודע שזה פרט חשוב לנשים, לדעתי זה צריך להיות השיקול האחרון בבחירת העגלה. תשאלי את עצמך אם היית צריכה לבחור זוג נעליים שאיתן תלכי 3 שנים והאופציות היו נעלי עקב או נעלי ספורט במה היית בוחרת?

לגבי המלצות, יהיה לי יותר קל לכוון אם תצייני לי משקל רצוי, סוג רכב, האם יש מעלית וכו'.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו