מיטת תינוק מגיל לידה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מיטת תינוק מגיל לידה
    שירן
    21/03/2022

שלום,

אנחנו מתלבטים לגבי מיטת תינוק מגיל לידה.
    ראינו שההמלצה כאן בפורום הייתה לבחור את המיטה הזולה ביותר עם תו תקן (בניגוד לבחירת מזרן).

היות שראינו הבדלים פונקציונליים בין הדגמים- נשמח בכל זאת לקבל חוות דעת:
    3 האופציות שאנחנו שוקלים:
    1. מיטת תינוק 120/60 של איקאה:
    גובה 80 ס"מ. 2 מצבי גובה. עץ בוק. ללא גלגלים, ללא מעקה יורד ועולה.
    מחיר ~300 ש"ח.

2. מיטת תינוק 120/60 twigy סטארלייט:
    גובה 89.5 ס"מ. 3 מצבי גובה. עץ אורן ניו-זילנדי. כולל גלגלים. ללא מעקה עולה ויורד.
    מחיר ~550 ש"ח.

3. מיטת תינוק 127/66 דגם עמית של חברת טל:
    גובה 115 ס"מ. עץ מלא, כולל גלגלים וכולל מעקה שניתן להוריד ולהעלות.
    מחיר ~800 ש"ח. (ייתכן שנצליח לרכוש אותו בהנחה של 200 ש"ח).

אציין שהמזרון שאנחנו רוצים (של בייביטק) מגיע בכל אחד מהגדלים האלו, ולכן לא מהווה שיקול בבחירת המיטה.

האם היתרונות של הדגמים היקרים (גלגלים, גובה מעט יותר גבוה, מעקה עולה ויורד) מצדיקים את ההפרש המשמעותי במחיר?

מבין 3 הדגמים- מה הדגם המומלץ ביותר בשקלול עם המחיר?

(אין לנו הרבה דרישות מהמיטה, בעיקר שתהיה בטיחותית. אך אולי יש שיקולים שאנחנו לא מודעים אליהם).

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיטת תינוק מגיל לידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    21/03/2022

שלום שירן,

נכון, זו המלצה ישנה. בחודשים האחרונים התקן השתנה ופחות מגביל מבעבר, אי לכך יש יותר מבחר וכיום אני לא יכול להמליץ על מיטה זולה.

1. אני פחות ממליץ על מיטות 60/120. הן קטנות. אם מתוכננים עוד ילדים אולי אפשר לשקול. רק לקחת בחשבון שבשלב מאוד מוקדם תעברו למיטת מעבר, לא תמיד זה יהיה בשלב שמתאים או נוח לתינוק.

2. אותו כנ"ל לסעיף 1. לדעתי לגלגלים אין שיקול כאן. עץ בוק עדיף על אורן לכן המיטה של איקאה לדעתי עדיפה.

3. מיטה עמית זו בדיוק המיטה שהייתי ממליץ עליה לפני כמה חודשים שרשמתי לקנות הכי זול. היא מעץ בוק, בגודל מלא, גבהים, גלגלים, מעקה עולה יורד ומעץ בוק. עמדה בתקינה הישנה שכמו שרשמתי, לדעתי הייתה יותר מחמירה.
    אם אני הייתי צריך לרכוש זו הייתה הבחירה שלי (בתכלס זו באמת הייתה הבחירה שלי עבור הבת שלי).
    לדעתי המעקה היורד כלכלך נוח, בטח שהם גדלים ומורידים את גובה המזרן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו