מקלארן אטום או יויו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מקלארן אטום או יויו
    לי-אור
    21/03/2022

היי,
    לקראת לידת הילד השני, מחפשת להעביר את הגדול לטיולון קליל. חשוב לי שיהיה נוח לניוד, קל משקל, מתקפל בנוחות וקטן, וכמובן שהילד ישב נוח.
    צמצמתי את האפשרויות ליויו והאטום, ממה שאני רואה מבחינת מאפיינים הן מאוד דומות ועד כמה שידוע לי שתי החברות נחשבות טובות ועמידות. אשמח לדעתך - מלבד ההבדל המשמעותי במחיר, מי מביניהן עדיפה לדעתך ולמה?
    האם יש הצדקה להבדל המחירים ביניהן?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקלארן אטום או יויו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/03/2022

שלום לי-אור,

נתחיל מהסוף. לדעתי אין הצדקה לפער המחיר. יש לאטום אפילו יתרון במושב ששוכב יותר שטוח.
    החסרונות היחידים באטום לדעתי הם המבחר הדל בצבעים, בעיקר שחור. בנוסף יש רשת פתוחה בצדדים בזמן שהמושב שוכב, הרשת לא ניתנת לסגירה, חיסרון קל בחורף ורק במצב שוכב.
    יתרון נוסף של היויו (אני לא רואה את זה ככזה), ניתן לרכוש לה אמבטיה ולהפוך אותה לעגלה מלידה. כמו שרשמתי, לדעתי זה חיסרון כי בתור עגלה אני לא ממליץ עליה. כטיולון מדובר בטיולון מוצלח עם חיסרון מרכזי במחיר וצורך בתוספות בתשלום נוסף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו