טיולון לבן שנתיים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון לבן שנתיים
    דקלה
    21/03/2022

היי קובי,
    בקרוב אני צריכה ללדת והבן שלי יהיה בן שנתיים. הוא אוהב עדיין לשבת בעגלה לכן חשבתי לקנות לו טיולון זול לתקופה הקרובה. ראיתי שיש לבייבי סייף 2 עגלות שנראות לי נחמדות אך לא הבנתי מה באמת ההבדל ביניהן. אחת היא קומפקט פלוס והשניה katy. מה אתה ממליץ אם בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לבן שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

קובי סופר
    22/03/2022

שלום דקלה,

כל הטיולונים המודרניים נראים דומים אך יש הבדלים.
    הקטי לדעתי עדיף כי יש לו מעקה ולא סוג של ידית. הקיפול יותר נוח והוא יותר מתקדם.
    כמובן שהכי טוב תמיד זה להתנסות איתם בחנויות. להושיב את הילד, לטייל בחנות ומחוצה לה כמה דקות. לנסות לתפעל שינוי מצבים, לקפל וכו'. כך תראו מה נכון לכם ולתינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיולון

דקלה
    22/03/2022

תודה על המענה המהיר.. ומה אתה אומר על הטיולון של טוויגי ווינד גפ לעומת בייבי סייף קאטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    23/03/2022

שלום דקלה,

בסופו של יום הוא דומה לקאטי. צריך להתנסות איתם. חשוב לציין שהם יחסית זולים ולכן הם לא מושלמים או טובים כמו כאלו שעולים כפליים מהם. לגיל שנתיים הם יעשו את העבודה אבל כמו שרשמתי, בלי להתנסות פיזית יחד עם הילד לא הייתי ממליץ.
    כמוכן שווה לשקול לבדוק טיולון כמו צ'יקו לייטוואי, הוא מאוד מיושן מצד אחד אך לדעתי יותר נוח לילידם.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו