המלצה לעגלה לזוג גבוהים וילד ראשון , גרים בכפר

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לעגלה לזוג גבוהים וילד ראשון , גרים בכפר
    דיאב
    25/03/2022

joolz hub או cybex priam 4
    TRIV ELLIS
    strada של mamas and papas
    ועגלות יונמה
    ובאבי בוס
    bugaboo bee 6
    מה היתרון של כל אחת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש הבדלים עצומים בין חלק מהדגמים

קובי סופר
    27/03/2022

שלום דיאב,

ראשית יש הבדלים עצומים בין חלק מהדגמים. ההמלצה שלי לגשת לראות ולהתנסות.
    יהיה קשה לי לרשום את ההבדלים בין 7 עגלות.

לכפר ההמלצה שיהיו גלגלים גדולים וקפיצים טובים.
    מכל הדגמים לפריאם יש את הגלגלים הכי גדולים אבל הקפיצים שלה בינוניים לדעתי. היא גם הכי גבוהה.
    גם יונמה כמו סייבקס גבוהה, יש לה גלגלים גדולים וקפיצים עדיפים על סייבקס אבל היא לדעתי מאוד מיושנת ומסורבלת מבחינת משקל, תפעול וגודל קיפול. הורה מודרני יחליף אותה די מהר לטיולון פשוט לכן אני פחות ממליץ עליה.

אפשר גם לבדוק את אייביסי דיזיין סלסה שלדעתי מושלמת לדרישות. היא תוכננה לגבוהים. יש לה גלגלים גדולים ומערכת קפיצים ייחודית. התפעול שלה נוח. הקיפול גדול מהממוצע וכך גם המשקל. כמו בפריאם רק שלדעתי הסלסה יותר פרקטית וגם יש לה יתרון במחיר.

לגבי שאר הדגמים כאן תלוי בכם כי העגלות בגובה ממוצע או נמוכות. הגלגלים יחסית יותר קטנים וכך גם הקפיצים (אם נשווה לסלסה). מצד שני הקיפולים יותר נוחים וקטנים והבייבי בוס לדוגמא שוקלת כמעט 5 ק"ג פחות מהפריאם או הסלסה.

בקיצור תצטרכו להחליט לאיזה כיוון הולכים קל ופרקטי או גדול, גבוה, נוח לניוד וכבד? לאחר מכן להתמקד ב-3 דגמים ואז אוכל לרשום את ההבדלים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההתלבטות נשארה בין priam 4 ו joolz hub ו fox 3

דיאב
    27/03/2022

מה עדיף מבחינת נוחות לתינוק ? האם זה שייש פתח איוורור בעגלת ה priam יעזור ? מבחינת גודל ? קיפול ? משקל וגלגלים וכאמור שלד חזק שיחזיק שנים רבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדעתי בנוחות התינוק אני פחות מחבב את מושב הפוקס

קובי סופר
    27/03/2022

שלום דיאב,

לדעתי בנוחות התינוק אני פחות מחבב את מושב הפוקס שלא נשכב למצב ישר.
    בין פריאם לג'ולז. לדעתי הפריאם נוחה יותר לניוד בגלל גלגלים יותר גדולים. היא יותר גבוהה וטיפה יותר מרווחת. מצד שני הג'ולז יותר קלה ויותר קומפקטית לאחר הקיפול לכן זה שיקול שלכם בין הנוחות שלכם לתינוק. זה לא שהג'ולז לא נוחה פשוט בפריאם לדעתי יהיה יותר נוח בגלל מרווח פנימי עדיף.
    לשני הדגמים יש פתחי איוורור בגגון ומתחת לגגון. אני לא מוצא חיסרון שאין פתחי איוורור בתחתית האמבטיה כי לדעתי זה גם עלול לסכון תינוקות מכיוון שכל פליטות הרכבים באזור הגובה הזה. לכן אני בכלל לא ממליץ לפתוח (רק באזור סגור או מרוחק מרכבים אבל אז צריך לזכור לסגור). פתח בגגון לדעתי מאוד חשוב להתפתחות התינוקות כי אז הם יכולים להרים את הראש בעזרת הידיים ולחזק חגורת כתפיים וצוואר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו