מתלבטים לגבי עגלה לתינוק ראשון ,

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מתלבטים לגבי עגלה לתינוק ראשון ,
    דני
    08/04/2022

עיקר ההתלבטות היא סוג העגלה מה מומלץ יותר bee6 או מיוס 3
    או אנגליזינה מה יתרונותיה של כל אחת , איזה טיילון שך שלושתם יותר מומלץ ומתאים לתינוק ייחסית גבוה ? שלדה יותר חזקה? נוחותת התינוק ? קיפול ומשקל ? והאם גוולז היא ברמה של שלושתן ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הדגמים שרשמת הם בסגמנט של עגלות עירוניות

קובי סופר
    10/04/2022

שלום דני,

כל הדגמים שרשמתי הם בסגמנט של עגלות עירוניות, קלות, נוחות לתפעול/פרקטיות, קומפקטיות. בשל כך יש אילוצים הנדסיים שהם בדרך כלל משפיעים על גובה האמבטיה, מושבים וטיולונים קטנים וצרים יותר. לכן מראש אני רושם, יש בשוק עגלות יותר גבוהות ויותר מרווחות ונוחות לתינוקות אבל זה על החשבון של הנוחות שלכם.

לגבי בי או מיוס. לדעתי הבי עדיפה. באמבטיה, האמבטיה של המיוס עדיפה אבל היא משרתת רק עד חצי שנה במקרה הטוב. אני מעריך שזה יהיה פחות אפילו.
    מצד שני לדעתי השלדה של הבי עדיפה בניוד בזכות גלגלים יותר גדולים וקפיצים עדיפים. בנוסף יש ידית מתארכת שמשמת כמנוף בכל עליה וירידה ממדרגה.
    המושב שלה יצוק מפלסטיק ואילו במיוס המושב מרשת. לדעתי פלסטיק נותן תמיכה עדיפה וזה גם חומר שיחזיק יותר זמן לדעתי.

הג'ולז ברמה של מיוס/בי (לדעתי יש להם גם יתרונות). היא מאוד דומה לבי עם אמבטיה עדיפה וגם נוחות ניוד עדיפה, באירופה היא נמכרת הרבה יותר חזק מול המיוס ודי במספרים של הבי. החסרונות הגדולים של ג'ולז הם במשקל, היא כבדה בקילו מהבי (שכבדה בחצי קילו מהמיוס). בנוסף המושב שלה מאוד צר, לכן אני חושב שאם מגיעים למשקלים של ג'ולז יש מוצרים שיתנו תמורה של מרווח פנימי ונוחות ניוד עדיפה, לכן אני חושב שהג'ולז נופל בין הכיסאות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודות קובי

דני
    13/04/2022

לא הזכרת את האנגלזינה אליקטה ... ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפספס לי האלקטה לכן לא עניתי

קובי סופר
    13/04/2022

שלום דני,

התפספס לי האלקטה לכן לא עניתי.
    פרקטית היא מציעה מוצר קל מאוד לשלדה וטיולון. אמבטיה מהטובות ביותר שיש. מושב טיול טוב ומרווח. לדעתי יותר מדי מרווח שזה יכול גם להיות חיסרון, בעיקר במצב יושב שתינוק טיפה רדום.
    החסרונות הגדולים של האלקטה לדעתי הם:
    ידית קבועה שלא מתארכת. לדעתי להורה גבוה רצוי שתהיה ידית ארוכה יותר מהרגיל, זה לא כך באלקטה. בנוסף, אם תשימו עליה משקל של תינוק לדוגמא 12 ק"ג, תנסו לעלות ולרדת מדרגה, תראי שזה מצריך מאמץ רב. החיסרון הכי גדול בא לידי ביטוי כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו. בגלל הידית הקבועה המושב יחצה באופן גס את קו ידית האחיזה. לדעתי להורה גבוה לא יהיה הכי נוח להתנייד כך שהמושב באזור הברכיים שלו. כמוכן לא יהיה ניתן לתלות עליה תיק או כל דבר אחר על הידית.
    לכן אני תמיד ממליץ להתנסות בחנות בכל האופציות וזוויות של המושב.
    כמובן שאם אתם גבוהים יש חיסרון לידית קבועה.

הקיפול שלה נוח לביצוע. היא טיפה גדולה לאחר הקיפול. כמוכן טיפה מסורבלת לקיפול שטיולון פונה כלפיכם. אגב עם המיוס לא ניתן לקפל שהטיולון פונה אליכם.

בקיצור ההמלצה הכי גדולה זה להתנסות עם כל עגלה. לשים משקל, להתנייד איתן בחנות ומחוצה לה. עם המושב במצבים שונים כולל במצב שוכב שהוא פונה לכיוון הנסיעה. להתנסות בקיפול, יחד עם הטיולון ולבדוק ברכב. כך תראו מה נכון לכם יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו