סל שכיבה Nuna cari

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סל שכיבה Nuna cari
    שרון
    11/04/2022

שלום,
    אשמח לשמוע את דעתך על סל השכיבה החדש של נונה שמתחבר לרכב.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סל שכיבה Nuna cari

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מהגימיקים שאני לא אוהב

קובי סופר
    12/04/2022

שלום שרון,

מהגימיקים שאני לא אוהב. כזה נוגע לבטיחות אני פחות מחבב מוצרים מהסוג הזה.
    הוא מציע יתרון אחד בלבד שזה השכיבה. אז אם עושים נסיעות של שעתיים שלוש ביום אולי יש לזה איזושהי סיבה.

הבעייתיות היא הבטיחות. סלקל או כיסא בטיחות הרבה יותר בטיחותיים מהמוצר הזה. בנוסף ההתקנה של העריסה מאוד מסורבלת, דבר שברוב המקרים יוביל להתקנה לא נכונה ברכב, עכשיו זה לא מוצר שאפשר להשאיר קבוע ברכב מהסיבה שזו גם האמבטיה של העגלה, לכן צריך לנתק מהרכב כל פעם ולחבר. אז מעבר לזה שמראש יש לנו מוצר פחות בטוח מכיסא או סלקל (כמובן שההשוואה לדגמים המובילים). התקנה לא נכונה תוריד עוד מרמת הבטיחות. עוד חסרונות הם זמן ההתקנה שלוקח יותר מכיסא, כמו שרשמתי זה גם מסורבל מאוד. בנוסף זה תופס את כל המושב האחורי. אם תרצו לשבת ליד התינוק זה לא יהיה נוח או אפשרי. בנוסף עתידית, ברגע שיהיה תינוק נוסף המוצר הזה כבר לא יהיה רלוונטי.
    זה גימיק שקיים משנות ה-90 של המאה הקודמת ומעולם הוא לא עבד. מוזר לי שיצרנים בעולם עדיין חוזרים לזה. בטח בעולם המודרני של היום שדווקא מחפשים מושבים צרים להכניס 2-3 מאחור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו