עגלה + טיולון לידה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה + טיולון לידה ראשונה
    אביה
    11/04/2022

אהלן,
    אחרי קריאה ארוכה בפורום ובכלל מתלבטת בין כמה עגלות מגיל לידה ובמטרה אח"כ להשתמש בטיולון שלהם, ככה שחשוב שהכל יהיה נוח, קומפקטי בקיפול וקל משקל.

4 הדגמים שעלו לגמר:
    איזי ווקר צ'ארלי
    בייבי ג'וגר לוקס
    בייבי בוס בובקט (יקרה בכ 1000₪ שח מהאחריות)
    סייבקס איזי S טוויסט 2

דגמים שבחנתי ופסלתי כבר
    ספורט ליין - הבנתי שמומלצת מאד, אבל כבדה יותר מהאחרות, האם שווה את התוספת משקל?
    אויסטר זירו/אויסטר 3 - כבדה וגדולה יחסית
    סייבקס מיוז 3/ סייבקס מיילו - גלגלים קטנים מאד נראה לי לא יציב

אשמח לשמוע חוות דעת על הדגמים, כולל דגמים שלא הוזכרו והאם שווה לבחון מחדש דגם שכבר כביכול פסלתי

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה + טיולון לידה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתחיל מהאיזי ווקר והסייבקס

קובי סופר
    12/04/2022

שלום אביה,

נתחיל מהאיזי ווקר והסייבקס. 2 דגמים שנמכרו ב-3000 ש"ח (כמו הבובקט) ומחירם צנח עקב מכירות דלות.
    הסייבקס לדעתי פחות טובה מהאיזי ווקר אז אם ניצמד למחיר הווקר עדיפה. הסייבקס מסורבלת לקיפול וצריך גם לעשות פעולות מקדימות עם המושב. בנוסף אין לה ידית מתארכת שזה חיסרון בניוד. בנוסף המושב חוצה את קו ידית האחיזה כשהוא פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו. זה פחות נוח להתנייד כך לדעתי וגם לא מאפשר לתלות תיק או כל דבר על הידית. אי לכך אני חושב הווקר עדיפה.
    החסרונות של הווקר לדעתי הם הגלגלים הקטנים שגם עשויים מחומר פשוט. לכן הניוד איתה יהיה בינוני לכל היותר. אם הניוד עירוני או בקניונים אז היא תהיה טובה. כל דבר מעבר רמת הנוחות תרד לדעתי.
    המושב של יחסית קצר וצר. בסך הכל אני חושב שהתמורה ביחס לעלות כיום טובה מאוד.
    הבייבי ג'וגר לדעתי עוד יותר בעייתית בניוד כי יש לה ידית כמו של הסייבקס (לא מתכווננת) וגלגלים קטנים כמו בווקר. לכן אני חושב שהיא פחות טובה מה-2 האחרות.

הבובקט לדעתי מציעה יכולת ניוד הרבה יותר טובה וזה יבוא לידי ביטוי ככל שהדרך תהיה משובשת. כמוכן ביחס לווקר הטיולון יותר מרווח והגגונים יותר גדולים. המושב יצוק מפלסטיק, לדעתי זה מספק תמיכה עדיפה וגם זוויות שכיבה וישיבה יותר טובות.
    כאשר הן נמכרו באותו מחיר אז לדעתי אין בכלל שאלה, הבובקט נתנה תמורה יותר טובה למחיר. כשיש פער במחיר אז עדיין אני חושב שהבובקט עדיפה אך עניין המחיר זה כבר השיקול שלכם.
    כמובן שתמיד צריך להתנסות עם העגלות.
    לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת מהן. לטייל איתן בחנות ומחוצה לה. לעלות ולרדת מדרגה. לתפעל חלקים שונים בעגלה, להתנסות בקיפול יחד עם הטיולון. לבדוק ברכב.
    כך תוכלו לקבל החלטה מושכלת מה נכון לכם. את הבדיקה יש לעשות אחרי שתיסגרו על 2 או 3 דגמים ולא על כל הרשימה, אחרת זה רק יגרום לבילבול כי בכל דבר תמצאו חיסרון מול מוצר אחר ולהפך.

לגבי ספורטליין, אכן, החיסרון המרכזי שלהן זה המשקל, הן תמיד היו יותר כבדות ודגמי 2022 תפחו עוד במשקל בגלל הגדלת הטיולון והאמבטיה (למימדים של הבובקט). הן נמכרות המון בגלל המחיר האטרקטיבי מול בוגבו או מיוס. המראה היוקרתי והפרקטיות. אבל אם נשווה לבובקט אני חושב שבאותו המחיר הבובקט עדיפה גם בגלל המשקל, יכולת הניוד ורוחב הגלגלים האחוריים. הבובקט די צרה ולכן עוברת בקלות במקומות צרים/מעליות/תחבורה ציבורית.

אויסטר, אני מראש לא ממליץ על עגלות שמושב הטיולון שלהן חד כיווני.

2 הסייבקסים עם גלגלים קטנים וידית לא מתארכת. זה מינוס גדול ביכולת הניוד. המיוס סופר יקרה. המיילו זולה אבל התמורה בהתאם. לדעתי אפילו גם הצ'ארלי וגם הבובקט עדיפות בהרבה.

אפשר לבדוק את מאמאס אנד פאפאס סטרדה שמחירה צנח השבוע מתחת ל-3000 ש"ח. מציעה יכולת ניוד מעולה ודומה לבובקט, מושב יצוק מפלסטיק כמו בבובקט. קיפול נוח וקטן.
    החסרונות שלה הם משקל כבד יותר (2 קילו + יותר מהצ'ארלי או בובקט), בדים לא הכי נעימים למזג האוויר. ראיתי שהמחיר באזור 2700 אז עדיין התמורה למחיר טובה.

מעבר לזה, אין לי המלצות נוספות רק אם נעלה במחיר. גם אז עולים במשקלים מעבר לעליה במחיר.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו