התלבטות בין עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות
    שני
    12/04/2022

היי אשמח לדעתך המקצועית
    מתלבטת בין מס׳ עגלות
    חשוב לי עגלה קלה לקיפול, קלת משקל עד 9 קילו , יציבה ונוחה גם לתינוק. לטיולים עירוניים רוב הזמן , אני לא גבוהה בעלי 1.72 . המחיר פחות רלוונטי אני מאילת) האם אפשר לחבר טרמפיסט עמידה לכולם ? כמובן חשוב שאוכל לתלות את תיק העגלה
    אהבתי
    1. אינגליזינה אלקטה
    2. נונה טריב
    3. אויסטר זירו
    באינגליזינה אהבתי את באמבטיה מאוד מרווח ומתכוונן נראה מפנק לתינוק
    הטיולון נראה מאוד נוח הקיפול נוח וקל . האמבטיה קצת גדולה למיקום בבגאז ברכב אבל נראה לי שאפשר להסתדר הרכב שלנו גדול בסה״כ
    הרגשתי שהיא יותר יציבה משתי האופציות האחרות
    ה נונה הכי קלילה ונוחה לתפעול . השאלה לגבי איכות ויציבות העגלה אשמח לשמוע
    אויסטר זירו האמבטיה נראת לי קצת צרה ביחס לאחרות ? הטיולון נראה מאוד נוח הקיפול היה לי ממש קל
    בקיצור לא הצלחתי להחליט :)
    גם הבי 6 הייתה אחלה רק התבאסתי על האמבטיה שממש קטנה
    אני אוהבת למשוך עם האמבטיה ולא להעביר לטיולים בשלב מוקדם מידי

תודה מראש על המענה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש יתרונות עצומים לכך שהתינוק מול ההורה עד גיל שנה

קובי סופר
    13/04/2022

שלום שני,

ראשית, אני לצערי פוסל מראש עגלות בעלות מושב חד כיווני וכך גם באויסטר זירו. מחקרים בנושא וגם בנושאים אחרים הוכיחו חד משמעית שיש יתרונות עצומים לכך שהתינוק מול ההורה עד גיל שנה +. היות ובזירו זה לא אפשרי אני מראש פחות ממליץ.

בין נונה לאינגלזינה. אני חושב שהאלקטה בהחלט מנצחת את כולן בשלב האמבטיה. היות והאמבטיה היא לתקופה קצרה יחסית, בטח בהשוואה לטיולון. חשוב לעשות בדיקה מושכלת של כל המכולול ולא לרכוש מוצר רק בגלל האמבטיה.
    החסרונות הגדולים של האלקטה לדעתי הם:
    ידית קבועה שלא מתארכת. לדעתי להורה גבוה רצוי שתהיה ידית ארוכה יותר מהרגיל, זה לא כך באלקטה. בנוסף, אם תשימי עליה משקל של תינוק לדוגמא 12 ק"ג, תנסו לעלות ולרדת מדרגה, תראי שזה מצריך מאמץ רב. החיסרון הכי גדול בא לידי ביטוי כאשר המושב פונה לכיוון הנסיעה ורוצים להשכיבו. בגלל הידית הקבועה המושב יחצה באופן גס את קו ידית האחיזה. לדעתי להורה גבוה לא יהיה הכי נוח להתנייד כך שהמושב באזור הברכיים שלו. כמוכן לא יהיה ניתן לתלות עליה תיק או כל דבר אחר על הידית.
    לכן אני תמיד ממליץ להתנסות בחנות בכל האופציות וזוויות של המושב, לפרק ולחבר חלקים, לתפעל, לקפל, להתנסות בניוד עם משקל על העגלה בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה.
    כך אפשר להגיע להחלטה מושכלת של מה נכון לכם יותר. בחנות ללא משקל הכל נראה ומרגיש אותו דבר! לכן הורים רבים מתפתים לרכוש את המוצר בשל גימיק כמו אמבטיה גדולה, קיפול ייחודי או קטן, יופי וכו'. צריך לזכור שהעגלה זה כלי רכב שישרת כמה שנים.

לגבי נונה. אז כאן יש לנו ידית מתארכת לכן בניוד לדעתי היא עדיפה. בשני המקרים הקפיצים מאוד קשיחים לכן הן בעיקר עגלות שיתאימו להורה עירוני.
    הטיולון שלה עשוי מרשת ולדעתי הטיולון של האינגלזינה עדיף כי הוא יצוק מפלסטיק. לכן בכל אחת מהעגלות צריך להתפשר על משהו לדעתי. באינגליזנה זה על השלדה ובנונה על אמבטיה יותר קטנה וטיולון מרשת.

לגבי רכישה מאילת ושיקול תקציב. אין בעיה רק לקחת בחשבון שכל שלושת הדגמים שרשמת הם דגמים בלעדיים של הרשתות. אי לכך אלו דגמים ללא תחרות וזה דבר שמשפיע על המחיר.

אני ממליץ לבדוק גם את הבייבי בוס טייגר או בובקט שלנו. הבובקט יותר עירונית וקלה יותר, הטייגר יותר גבוהה בזכות גלגלים יותר גדולים לכן גם תתאים לטיולים בדרכים משובשות מאוד. בשני המקרים מקבלים אמבטיה קשיחה מפלסטיק כמו באינגלזינה אבל יותר צרה!
    הטיולון יצוק מפלסטיק. יכולת הניוד עדיפה גם על הנונה וגם על אינגליזנה לדעתי ויש גם ידית מתארכת! הקיפולים קטנים ונוחים לביצוע. הגגונים ענקיים. המחיר זול משמעותית בהשוואה לנונה ודומים לאפטיקה.
    מהשבוע גם התחלנו למכור ברשת בייבי סטאר לכן היא זמינה גם באילת. לדעתי שווה בדיקה בהתאם לדרך הבדיקה שרשמתי למעלה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובותייך המפורטות עזרת לי מאוד

שני
    13/04/2022

אגש לבייבי סטאר ואנסה את העגלות שהצעת ממש תודה על התשובות המפורטות עזרת לי המון ! חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו