מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לגבי עגלה בהמשך לפוסט קודםשני13/04/2022
קודם כל לומר לך המון תודה ! בזכות התשובות שלך שמתי לב לדברים שלא שמתי לב קודם לכן. הייתי די בטוחה ברכישה של אינגליזינה אלקטה ואחרי שקראתי כאן תגובות נסעתי שוב לחנות וראיתי שבאמת יש בעיה עם הטיולון בשכיבה ועם האפשרות לשים תיק עגלה שזה חשוב לי .
האופציות שנותרו זה אויסטר זירו ונונה טריב ( ממה שראיתי )
ניסיתי שוב את הבן וכו בי 6 והרגשתי שהטיולון עם השלד מרגיש לי כבד והזגירת כפתורים הייתה לי מסורבלת
חשוב לי עגלה קלה יציבה מתקפלת בקלות שאפשר לשים עליה תיק עגלה / טרמפיסט
אם יש לך המלצות נוספות שאוכל לראות באילת אשמח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקראי את התשובה שלי בשאלה הקודמת לגבי אויסטר
קובי סופר13/04/2022שלום שני,
אני עונה על תשובות מהסוף להתחלה כדי לענות לשואל הראשון ולכן לא ראיתי את השאלה הזו. אני ממליץ להבא לשאול באותו השרשור כך אענה על הכל.
תקראי את התשובה שלי בשאלה הקודמת לגבי אויסטר.
לגבי בי, למראות המראה אכן מדובר בעגלה כבדה מהממוצע. היא שוקלת קילו וחצי יותר מהנונה לדוגמא. הנונה קלה בעיקר בגלל המושב שעשוי מרשת.
לגבי טרמפיסט לא עניתי אבל בכל העגלות שרשמת כולל הבייבי בוס שהמלצתי לבדוק ניתן לחבר כל טרמפיסט אוניברסלי. לבי יש גם ייעודי משלה שטיפה יותר נוח לחבר.
לגבי תיק. כמו שרשמתי, רצוי ידית מתארכת, עדיין צריך לזכור לא לשים משא כבד כי א. אסור (אבל כולם שמים כי אין ברירה). ב. להקפיד לא לעבור את משקל התינוק. ג. לתלות במיקום נמוך או להוריד ידית כשאפשר אז המשקל פחות ימשוך את העגלה למטה. אלו דברים שתלמדו תוך כדי תנועה. מניסיוני אין מה לחשוש רק להקפיד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)