מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לגבי קניית תלת אופןחן20/04/2022
היי קובי,
הילדה בת שנה וחודשיים ואנחנו חושבים לקנות תלת אופן. הכיוון הוא סמארטרייק STR 5. היתרון מבחינתי הוא ההיגוי שהיה לי נוח יותר משאר החברות. בכל החברות שבדקנו ההיגוי הוא בהטיה של המוט (מעצבן מאוד בשורש כף היד ובניוד התלת אופן), ואילו בסמאטרייק ההיגוי הוא כמו עגלה רגילה (אהבתי יותר). החיסרון בו הוא הקיפול המסובך מאוד שכולל המון שלבים ופעולות. חיסרון נוסף הוא שלא ברור לי היתרון לעומת טיולון (יש לנו בייבי בוס טייגר, נהנים מאוד!) שאמור להיות נוח ויציב יותר וגם מכיל יותר מקום אחסון. מה דעתך בנושא? המוצר בכלל תורם במשהו? שווה רכישה?
דבר נוסף – במוצרים שאנחנו קונים, אני אוהב להסתכל על מה פופולרי בחו"ל ואני רואה שחברת סמאטרייק ממש לא מוכרת, ובתלת אופן שלה שנמכר באמזון הביקורות לא משהו בכלל. יש חברות עם דגמי תלת אופן פופולריים בחו"ל עם ביקורות טובות אבל החברות לא מוכרות בארץ, למשל radio flyer. מה דעתך בנושא?
ובבחירה הסופית – האם אתה ממליץ על סמאטרייק STR 5 או על אחד מדגמי דונה ליקי? המחיר לא ממש שיקול כי שלושת הדגמים נמצאים עכשיו בשילב במבצע של כ-20 אחוז הנחה, מה שמביא אותם לאזור המחיר של הסמארטרייק.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תלת אופן לא נועד להחליף טיולון
קובי סופר21/04/2022שלום חן,
ראשית, תלת אופן לא נועד להחליף טיולון.
שנית, אני בדרך כלל נוטה להמליץ על דגמי סמארטרייק לפני כל שאר הדגמים, לא רק בארץ אלא גם בעולם. האמת שציינת בדיוק למה, וזה פטנט ההיגוי ששייך להם ואין לאף דגם אחר/מותג בעולם.
בסופו של יום אנחנו מתניידים עם המוצר יותר מאשר אנו מקפלים לכן אני תמיד ממליץ על נוחות ניוד לפני נוחות קיפול.
לגבי מוכר בעולם, דווקא סמארטרייק זו החברה הראשונה בעולם שיצרה תלת אופן עם היגוי! כל השאר העתיקו אותם. יש לא מעט מותגים שסמארטרייק מייצר להם את התלת אופן.
אני לא חושב שאמזון זה מדד מכיוון שיש הרבה מותגים שלא רוצים למכור באמזון ואז זה נמכר דרך מוכרי צד ג'. אז המחיר והשירות שונים ולפעמים על זה יש ביקורת רעה ולא על המוצר. מעבר לזה שאני חושב שהאמריקאים הם לא העפרון הכי חד בקלמר בתור צרכנים.
לגבי הקיפול, בסוף זה עניין של תרגול, לרוב זה משמש רק בבית ויציאות קרובות מהבית. כמוכן כפי שציינתי, זה לא נועד להחליף טיולון כי זה פחות נוח לילדים מטיולון. לכן ביציאות ארוכות תמיד עדיף עם עגלה/טיולון. מניסיון שלי בסוף רוכשים טיולון גם אם יש לנו תלת אופן ועגלה.
לסיכום אני ממליץ על הסמארטרייק אבל אם עניין הקיפול בעייתי אז צריך לבדוק באיזה משאר הדגמים שנוחים יותר לקיפול, נוח לכם יותר לעבוד עם ההיגוי כי גם זה משתנה בין הדגמים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)