התייעצות לגבי קניית תלת אופן

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי קניית תלת אופן
    חן
    20/04/2022

היי קובי,
    הילדה בת שנה וחודשיים ואנחנו חושבים לקנות תלת אופן. הכיוון הוא סמארטרייק STR 5. היתרון מבחינתי הוא ההיגוי שהיה לי נוח יותר משאר החברות. בכל החברות שבדקנו ההיגוי הוא בהטיה של המוט (מעצבן מאוד בשורש כף היד ובניוד התלת אופן), ואילו בסמאטרייק ההיגוי הוא כמו עגלה רגילה (אהבתי יותר). החיסרון בו הוא הקיפול המסובך מאוד שכולל המון שלבים ופעולות. חיסרון נוסף הוא שלא ברור לי היתרון לעומת טיולון (יש לנו בייבי בוס טייגר, נהנים מאוד!) שאמור להיות נוח ויציב יותר וגם מכיל יותר מקום אחסון. מה דעתך בנושא? המוצר בכלל תורם במשהו? שווה רכישה?
    דבר נוסף – במוצרים שאנחנו קונים, אני אוהב להסתכל על מה פופולרי בחו"ל ואני רואה שחברת סמאטרייק ממש לא מוכרת, ובתלת אופן שלה שנמכר באמזון הביקורות לא משהו בכלל. יש חברות עם דגמי תלת אופן פופולריים בחו"ל עם ביקורות טובות אבל החברות לא מוכרות בארץ, למשל radio flyer. מה דעתך בנושא?
    ובבחירה הסופית – האם אתה ממליץ על סמאטרייק STR 5 או על אחד מדגמי דונה ליקי? המחיר לא ממש שיקול כי שלושת הדגמים נמצאים עכשיו בשילב במבצע של כ-20 אחוז הנחה, מה שמביא אותם לאזור המחיר של הסמארטרייק.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלת אופן לא נועד להחליף טיולון

קובי סופר
    21/04/2022

שלום חן,

ראשית, תלת אופן לא נועד להחליף טיולון.
    שנית, אני בדרך כלל נוטה להמליץ על דגמי סמארטרייק לפני כל שאר הדגמים, לא רק בארץ אלא גם בעולם. האמת שציינת בדיוק למה, וזה פטנט ההיגוי ששייך להם ואין לאף דגם אחר/מותג בעולם.
    בסופו של יום אנחנו מתניידים עם המוצר יותר מאשר אנו מקפלים לכן אני תמיד ממליץ על נוחות ניוד לפני נוחות קיפול.

לגבי מוכר בעולם, דווקא סמארטרייק זו החברה הראשונה בעולם שיצרה תלת אופן עם היגוי! כל השאר העתיקו אותם. יש לא מעט מותגים שסמארטרייק מייצר להם את התלת אופן.
    אני לא חושב שאמזון זה מדד מכיוון שיש הרבה מותגים שלא רוצים למכור באמזון ואז זה נמכר דרך מוכרי צד ג'. אז המחיר והשירות שונים ולפעמים על זה יש ביקורת רעה ולא על המוצר. מעבר לזה שאני חושב שהאמריקאים הם לא העפרון הכי חד בקלמר בתור צרכנים.

לגבי הקיפול, בסוף זה עניין של תרגול, לרוב זה משמש רק בבית ויציאות קרובות מהבית. כמוכן כפי שציינתי, זה לא נועד להחליף טיולון כי זה פחות נוח לילדים מטיולון. לכן ביציאות ארוכות תמיד עדיף עם עגלה/טיולון. מניסיון שלי בסוף רוכשים טיולון גם אם יש לנו תלת אופן ועגלה.

לסיכום אני ממליץ על הסמארטרייק אבל אם עניין הקיפול בעייתי אז צריך לבדוק באיזה משאר הדגמים שנוחים יותר לקיפול, נוח לכם יותר לעבוד עם ההיגוי כי גם זה משתנה בין הדגמים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו