בחירת עגלה מגיל לידה וסל קל לתינוק ראשון

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה מגיל לידה וסל קל לתינוק ראשון
    עדי
    20/04/2022

היי קובי , אחרי בדיקה מקיפה , ההתלבטות שלנו בין 4 דגמים שלכל אחת יש יתרונות וחסרונות :
    1) אנגליזינה אלקטה
    2) ספורטליין סיילו פרו
    3) פריאם 4 למרות שהיא יקרה בהרבה .
    4) ג"ולז הוב
    עיקר הצרכים שלנו הן עגלה שתישמש ליותר מתינוק ותישאר ליותר שנים , ניוד קל וטיילון נוח לתינוק, ייחסית שנינו גבוהים (1.75+) .
    איזה עגלה יותר מומלצת ? מה יתרונות וחסרונות של כל אחת ? נוחות התינוק ?
    לגבי סל קל מה דעתך על מקסי קוזי פבל 360 ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפריאם שונה לחלוטין משאר הדגמים

קובי סופר
    21/04/2022

שלום עדי,

ראשית הפריאם שונה לחלוטין משאר הדגמים, זה בלי קשר למחיר!
    היא הרבה יותר כבדה, יותר מסורבלת לקיפול וגם יותר גדולה לאחר הקיפול! מצד שני היא יותר מרווחת לתינוק ועם גלגלים יותר גדולים לכן הניוד יהיה בה עדיף על פני השאר. לכן צריך להגדיר מראש מה הדרישות מהמוצר!

לגבי שאר הדגמים:
    1. האלקטה הכי קלה מבין ה-4. נוחה מאוד לקיפל ותפעול. לדעתי לא נוחה לגבוהים כי הידית שלה קבועה ולא מתכווננת.
    לכן אני חושב שהיא פחות תתאים לכם.
    אם מוכנים ללכת על משהו כבד יותר במשקלים של הפריאם. לדעתי דגם האפטיקה שלהם יותר מוצלח בכל הקשור לנוחות הניוד ונוחות התינוק אך הוא יותר גדול וכבד.
    2. סיילו פרו, לדעתי כבדה בלי הרבה ערך מוסף למשקל. עדיף ללכת על דגמי הXL או הPL שלדעתי עדיפים. קצת יותר בסיסיים בשלדה ובמושב הטיול אבל שוקלים כ-2 ק"ג פחות וזה משמעותי. אם מגיעים למשקל הכבד יש דגמים בשוק שעדיפים על הפרו לדעתי.
    אני חושב שמוצר כבד צריך להציע ערך מוסף, בעיקר בנוחות התינוק.
    3. על הפריאם רשמתי. אני אישית פחות מחבב את המוצר ולא חושב שהיא שווה את המחיר שלה. יש בשוק מוצרים הרבה יותר מוצלחים לדעתי אם רוצים ללכת על מוצר נוח לתינוק ומוכנים לספוג את המשקל, גודל הקיפול והפרקטיות.
    4. כאן מדובר בעגלה קומקפטית ויותר קלה מסיילו פרו או פריאם. מצד שני זה בא על חשבון נוחות התינוק כי המושב שלה די קטן וצר, בעיקר באזור הישבן. מצד שני הקיפול נוח, היא קומפקטית ודי נוחה לניוד כי הגלגלים שלה יחסית גדולים.

בסופו של דבר לדעתי צריך לעשות רשימה של מה חשוב לכם יותר ועל מה מתפשרים. כפי שציינתי יש ניגוד רצינית בין פריאם לאלקטה לדוגמא. בסוף צריך להתפשר על משהו.

לגבי מקסי קוזי, מדובר בסלקל מעולה אך יקר. אפשר לרכוש סייבקס אטון ב-400 ש"ח (ראיתי מבצע בKSP). להוסיף לו בסיס אם רוצים. מדובר בסלקל עם רמת בטיחות די זהה שעולה משמעותית יותר זול. בנוסף הוא מתחבר לרוב העגלות שהמקסי קוזי מתחבר אליהן. כמוכן, הסלקל משמש לתקופה מאוד קצרה ויותר שווה להשקיע בכיסא שאחרי הסלקל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה קובי , יש לי שאלה קטנה

עדי
    21/04/2022

המון תודות נתת מענה מפורט , אבל עדיין מבולבל קצת :
    1) מה השוני העיקרי בין ה XL וה PL ומה עדיף לנוחות התינוק ולניוד ?
    2) מבחינת צריכתנו איך שהבנתי אם אינגליזינה אז אפטיקה יותר עדיפה אבל מה יותר מומלץ ומה השוני בינה לבין הג"ולז מבחינת שלדה אורך חיים קפיצים נוחות התינוק וההטיילון ?
    3) הבחנתי שייש עגלה בשם Cameleon 3 של בוגבו מה דעתך לגבייה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניין המשקל נהיה פחות רלוונטי

עדי
    21/04/2022

עוד שאלה , עניין המשקל נהייה פחות רלוונטי פשוט אני גר קומת קרקע . אז אם אני הולך על עגלה שהיא מהכבדות , על איזה עגלה תמליץ כך שלתינוק יהיה נוח , וניוד קל ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

קובי סופר
    21/04/2022

שלום עדי,

בין הסיילו, הXL והPL זהות כאשר ההבדל בינהן הוא עיצובי. לPL יש מסגרת מתכת מסביב לאמבטיה ובקשתות הגגונים. זה נטו עיצובי, בסוף זה מוסיף משקל ואפילו מתחמם בקיץ כך שלדעתי הXL הכי מוצלחת. בדגמי הפרו מקבלים גלגלים יותר איכותיים ותמיכת גב טיפה יותר טובה בגב הטיולון. הבעיה שזה תוספת של יותר מ-2 ק"ג עבור אלו כך שאני לא בטוח שזה שווה.

לדעתי האפטיקה עדיפה על הג'ולז כי מקבלים אמבטיה יותר מרווחת וגדולה, מושב טיולון יותר גדול ומרווח וגלגלים יותר גדולים. במשקל היא בערך קילו יותר מהג'ולז. החיסרון הגדול הוא הקיפול של האפטיקה שיותר גדול.

לגבי קמיליון, לדעתי מדובר בעגלה סופר מיושנת ולא חכמה נכון לתקופתנו. במקור יצאה ב-2007 ועברה 2 מקצי שיפורים קלים לאורך השנים. המינוס הגדול לדעתי זה המושב שלא נשכב למצב שטוח. מעבר לזה היא לא פרקטית לתפעול וקיפול. הפוקס יותר מוצלחת אבל סובלת מאותה זווית במושב טיול שלדעתי פחות מוצלחת.

מבחינת המלצות נוספות של עגלות מרווחות ונוחות יש גם את פג פרגו בוק.
    אפשר לבדוק גם את אייביסי סלסה שאנחנו משווקים הבעיה שהיא לא נפוצה ונמכרת במעט חנויות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו