בחירת עגלה עם אמבטיה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה עם אמבטיה
    אודליה
    25/04/2022

שלום
    אשמח לקבל המלצה לעגלה משולבת שתתאים לנו. העגלה מיועדת לתינוקת חמישית (כנראה אחרונה..) אז מעוניינת במחיר סביר ולא יקר.
    חשוב שלי שהעגלה תהיה יחסית קלה אבל גם מרווחת ושהאמבטיה תספיק לפחות לחצי שנה. סל תחתון גדול.
    אני גרה בעיירה (ירוחם) בלי תנאי שטח מסובכים מדי ולא מתכננת נסיעות באוטובוס אלא בעיקר הליכה ברגל ומקסימום עליה לאוטובוס עירוני בלי קיפול או ברכב פרטי. כך שנראה לי שנוחות הקיפול חשובה אבל לא קריטי שיהיה ביד אחת..
    אשמח לקבל המלצות ומאוד מעריכה את ההשקעה והמחשבה בנתינת המענה!!
    המשך שבוע נפלא!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה עם אמבטיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודה שאפשר לקחת בחשבון

קובי סופר
    26/04/2022

שלום אודליה,

נקודה שאפשר לקחת בחשבון, אם זו עגלה שתשמש תינוק אחד, ניתן אחר כך למכור כיד 2 כך שאפשר לשקול גם עגלות יקרות יותר. זו דעתי לפחות.

לגבי אופציות. לדעתי התמורה הכי טובה לכסף כיום זו עגלת הבובקט שלנו. המחיר המומלץ שלה הוא 3000 ש"ח. זה לא בתמחור הזול ביותר אך גם רחוק מהעגלות היקרות.
    הפלוסים המרכזיים שלה הם משקל סופר קל לעגלה עם מושב דו כיווני. נוחות ניוד מעולה לעיר וגם מעבר אם תצטרכו. קיפול קל ונוח ביד אחת וגודל קטן. רוחב הגלגלים שלה צר. זה יתרון גדול אם תרצי לעלות איתה לאוטובוס! גם אם לא מתוכנן הרבה הדברים האלו ברגע שצריך מאוד חשובים וטוב שיש אותם.
    האמבטיה מאוד ארוכה וברוחב סביר כך שאין בעיה שתשרת עד חצי שנה. יתרון נוסף זה מושב הטיולון שעומד בתקן החדש עד 22 ק"ג. רוב העגלות בישראל עדיין לפי התקינה הישנה עד 15 ק"ג. בנוסף זו לדעתי העגלה היחידה בשוק שכל הבדים 100% נשלים לכביסה כולל גגונים, סל חפצים, מסגרת של האמבטיה וכו'. כמוכן יש 5 שנים אחריות כך שאם מוכרים כיד 2 עדיין מוכרים עם אחריות שזה פלוס במכירה.

אופציה זולה יותר היא איזי ווקר צארלי שעולה כ-2000 ש"ח בשילב, זה היה מבצע אז צריך לבדוק שזה רלוונטי. היא קלה כמו הבובקט אבל יותר פשוטה בטיולון ושלדה, הגלגלים יותר קטנים לכן הניוד יהיה פחות נעים בהשוואה לבובקט.
    היתרון הגדול זה המחיר ואיתו מקבלים תמורה מעולה לדעתי.

עוד אופציה טובה במחיר שהוא בין הצ'ארלי לבובקט זו הספורטליין סיילו XL. אני ממליץ על דגמי 2022 שבהם הגדילו את מושב הטיולון לפי התקינה החדשה. היא כבדה ב-2 וחצי ק"ג יותר מה-2 הקודמות. זה החיסרון המרכזי. מעבר לחיסרון, הקיפול נוח, הניוד נוח (לדעתי יותר מהצ'ארלי אך פחות מהבובקט), המרווחים הפנימיים באמבטיה והטיולון טובים.
    סה"כ מוצר ברמה גבוהה במחיר סביר לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו