המלצה על עגלה nuna

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה על עגלה nuna
    אילנית שטיינברג
    26/04/2022

שלום,
    מתלבטת בין 2 עגלות. ספורטליין pl או ה nuna trive.
    אני עירונית, מחפשת עגלה קלה כי אני נמוכה וקשה לי להרים דברים כבדים.
    ההתלבטות כוללת גם עניין של מחיר כי ה nuna מחירה בסביבות 4000, פער משמעותי מהדגם השני
    ושאלה נוספת- האם הסלקל של ה nuna מומלץ גם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה על עגלה nuna

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנונה יותר קלה והניוד איתה נוח ונעים

קובי סופר
    26/04/2022

שלום אילנית,

לנונה יש מספר יתרונות לדעתי:
    1. הנונה יותר קלה
    2. הניוד איתה נוח ונעים יותר כי הגלגלים יותר איכותיים.
    3. רוחב הגלגלים צר יותר לכן הקיפול יותר קטן וקל יותר להתנייד במעברים צרים.

מצד שני יש חסרונות שהראשון בהם הוא המחיר. לדעתי לא מוצדק וכל זה לדעתי בעיקר בגלל שהיא נמכרת בלעדית ברשת אחת ואין תחרות.
    שנית, המושב עשוי מרשת, אני פחות אוהב מושבים כאלו. לדעתי זה פחות תומך וגם יש סיכוי גבוה לבלאי שכן רשת יכולה להיקרע.
    מכאן זה כבר שיקול שלכם אם היתרונות שציינתי שווים את הפער במחיר לעומת הסיילו.

הייתי ממליץ גם לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. היא עוד יותר קלה מהנונה (בחצי ק"ג), יש לה גלגלים כמו של הנונה לכן הניוד יהיה נוח ושקט. הקיפול קל ביד אחת. המושב יצוק מפלסטיק, זה משהו שאין לא בסיילו ולא בנונה וזה לדעתי יתרון גדול מעבר למשקל. הרוחב של הגלגלים צר כמו בנונה. הפלוס הגדול שהמחיר הוא באזורים של הסיילו. כמוכן אנחנו החברה היחידה שמעניקה 5 שנות אחריות!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו