מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה על עגלה nunaאילנית שטיינברג26/04/2022
שלום,
מתלבטת בין 2 עגלות. ספורטליין pl או ה nuna trive.
אני עירונית, מחפשת עגלה קלה כי אני נמוכה וקשה לי להרים דברים כבדים.
ההתלבטות כוללת גם עניין של מחיר כי ה nuna מחירה בסביבות 4000, פער משמעותי מהדגם השני
ושאלה נוספת- האם הסלקל של ה nuna מומלץ גם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנונה יותר קלה והניוד איתה נוח ונעים
קובי סופר26/04/2022שלום אילנית,
לנונה יש מספר יתרונות לדעתי:
1. הנונה יותר קלה
2. הניוד איתה נוח ונעים יותר כי הגלגלים יותר איכותיים.
3. רוחב הגלגלים צר יותר לכן הקיפול יותר קטן וקל יותר להתנייד במעברים צרים.
מצד שני יש חסרונות שהראשון בהם הוא המחיר. לדעתי לא מוצדק וכל זה לדעתי בעיקר בגלל שהיא נמכרת בלעדית ברשת אחת ואין תחרות.
שנית, המושב עשוי מרשת, אני פחות אוהב מושבים כאלו. לדעתי זה פחות תומך וגם יש סיכוי גבוה לבלאי שכן רשת יכולה להיקרע.
מכאן זה כבר שיקול שלכם אם היתרונות שציינתי שווים את הפער במחיר לעומת הסיילו.
הייתי ממליץ גם לבדוק את הבייבי בוס בובקט שלנו. היא עוד יותר קלה מהנונה (בחצי ק"ג), יש לה גלגלים כמו של הנונה לכן הניוד יהיה נוח ושקט. הקיפול קל ביד אחת. המושב יצוק מפלסטיק, זה משהו שאין לא בסיילו ולא בנונה וזה לדעתי יתרון גדול מעבר למשקל. הרוחב של הגלגלים צר כמו בנונה. הפלוס הגדול שהמחיר הוא באזורים של הסיילו. כמוכן אנחנו החברה היחידה שמעניקה 5 שנות אחריות!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)