עגלה ראשונה - sportline

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה - sportline
    תמר
    26/04/2022

שלום, קיבלתי כמה המלצות על העגלות של ספורטליין. אשמח להבין מה בדיוק ההבדלים בין הדגמים השונים - pro/xl/pl.

יש הבדל מאוד משמעותי בין המחירים.. אני מנסה להבין למה? והאם יש הבדל בגובה שלהן או בגודל האמבטיה? (חשוב לי שהעגלה תהיה יחסית גבוהה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה - sportline

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבדלים בין דגמי סיילו

קובי סופר
    27/04/2022

שלום תמר,

הPL וה-XL זהות למעט הבדל עיצובי, בPL יש מסגרת מתכת מסביב לאמבטיה ובקשת גגון הטיולון. כלומר היא יותר מעוצבת ובעלת מראה יוקרתי יותר. החיסרון שהעיצוב הזה גם מייקר את העגלה, גם מוסיף משקל ולדעתי קצת בעייתי בשמש כי מתכת מתחממת הרבה יותר מהר. לכן ביניהן ההמלצה שלי תמיד על הXL, גם משלמים פחות, גם פחות משקל וטכנית המוצר זהה.

הפרו כבר מציעה שיפורים טכניים.
    ראשית גלגלים טיפה יותר גדולים, בנוסף אלו גלגלי PU. גלגל PU זה גלגל עם צמיג כמו של אופניים רק ללא פנימית לכן אין סכנה של פנצ'ר או צורך בניפוח אוויר. זה מוביל לנסיעה יותר שקטה, יותר חלקה והתמרון ימינה/שמאלה/סיבוב נעשים ביותר קלות ופחות מאמץ. בנוסף בלימת הזעזועים עדיפה והבלאי שלהם נמוך ביותר. בגלל שהגלגלים יותר גדולים העגלה יותר גבוהה. לגבי הגובה חשוב להבהיר, הרבה אנשים נופלים בזה ורוכשים עגלה לא מתאימה. עניין הגובה רלוונטי רק לשלב האמבטיה! ברגע שעוברים לטיולון רוב העגלות די נמוכות ויושבות באותו הגובה למעט הבדלים קלים של כמה ס"מ בודדים!
    בסוף האמבטיה משמשת במקרה הטוב לחצי שנה שגם חודש ראשון פחות יוצאים מהבית. הטיולון ישמש לשנה פלוס ולכן ההמלצה שלי תמיד להתמקד בטיולון!
    שיפור נוסף, יש מסגרת פלסטיק מסביב למושב, זה מספק תמיכת גב עדיפה. יש גם כמה הבדלים עיצוביים ועוד רשת אוורור לאמבטיה אבל אלו הבדלים זניחים לדעתי. כמוכן גם כאן העגלה עם מסגרות מתכת באמבטיה ובקשת הגגון.
    צריך לקחת בחשבון שכל הפלוסים האלו מגיעים עם מינוס אחד משמעותי, מדובר בעגלה מאוד מאוד כבדה! היא שוקלת כ-2 ק"ג יותר מהPL. אני ממליץ לקפל יחד עם הטיולון ולנסות להרים.
    המשקל יבוא לידי ביטוי רק בהרמה כלומר, לרכב, אם צריך לעלות קומות ללא מעלית וכו'. יש אנשים שזה לא רלוונטי להם (יש מעלית, ק.ק, רכב עם תא מטען גדול וכו').
    לכן העניין המרכזי לדעתי זה המשקל, אני מכיר לא מעט מקרים שהורים רכשו עגלה כבדה ובשלב מאוד מוקדם רכשו טיולון, כלומר עברו למוצר גרוע לתינוק בשלב לא מתאים.
    אם מגיעים למשקלים של הפרו לדעתי יש עגלות מוצלחות ממנה.

אם רוצים להישאר באזורים של הXL ואף פחות ממנה, אני ממליץ לבדוק את עגלת הבייבי בוס טייגר שלנו. היא שוקלת קילו פחות מהXL! מגיעה עם גלגלי PU, מושב טיולון יצוק כולו מפלסטיק ולא רק עם מסגרת כמו בפרו. מנגנון קיפול דומה לסיילו, היא יותר קומפקטית לאחר הקיפול ורוחב הגלגלים יותר צר, יתרון במעברים צרים או מקומות צפופים.
    מצד שני האמבטיה יושבת טיפה יותר נמוך. הטיולון די בגובה זהה לסיילו. חשוב להדגיש שבעגלות שלנו המשקל הקל נובע משימוש בחומרי גלם יקרים יותר כמו אלומיניום תעופתי שגם יותר קל וגם יותר חזק ולכן המשקל הקל של העגלה הוא לא על חשבון התינוקות. זה גם מוביל ליכולת ניוד יותר טובה וקלה, בעיקר בעליות. המחיר די דומה לסיילו פרו. בנוסף אנחנו מעניקנים 5 שנות אחריות.

חשוב לציין שגם בדגמי הסיילו וגם בטייגר יש ידית טלסקופית מתארכת שזה מעולה להורים גבוהים.
    בנוסף חשוב לציין שאם הולכים על דגמי הסיילו, אני ממליץ רק על דגמים משנתון 2022 ולא שנתון/נים קודמים. הם האריכו את מושב הטיולון שהיה נמוך, זה שיפור חשוב בטח שאם ההורים גבוהים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו