Sportline CIELO PL ROSE GOLD 2022

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• Sportline CIELO PL ROSE GOLD 2022
    דני
    01/05/2022

הי
    מה אתה חושב על העגלה מבחינת איכות החומר , קיפול , מחפש עגלה שתחזיק כמה שנים טובות
    מבחינת משקל בסדר בערך 10 קילו עם טילון
    ובכללי מה אתה חושב על החברה כי הרבה ממליצים אליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Sportline CIELO PL ROSE GOLD 2022

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה שנותנת תמורה טובה לכסף

קובי סופר
    01/05/2022

שלום דני,

לדעתי מדובר בעגלה שנותנת תמורה טובה לכסף.
    המחיר סביר, התפעול והקיפול נוחים כך שזה מוצר טוב.
    גם מבחינת משקל זה די עונה לדרישה, היא באזור 10 וחצי 11 ק"ג תלוי בשנתון.
    לגבי איכות חומר נראה שיש איכות טובה, העגלות בשוק כ-4 שנים ועד עכשיו עושות רושום טוב.
    קשה לומר בטווח של יותר.
    מה שכן פחות הייתי ממליץ על זהב/רוז גולד לטווח ארוך. מניסיון כי גם החברה שלי מייצרת עגלות, צבע הזהב נוטה לבלאי הרבה יותר מהיר מכל צביעה אחרת על מתכת. לכן יראה פחות יפה בעתיד.

הייתי גם ממליץ לבדוק את העגלות שלנו בייבי בוס טייגר או בובוקט.
    לדעתי חומרי הגלם שלנו יותר איכותיים והמחיר די זהה לסיילו.
    היתרונות שלנו הם במשקל קל יותר בכ- 2 ק"ג. המשקל הקל מגיע בזכות שלדים שמיוצרים מאלומיניום תעופתי, חומר אשר גם יותר קל וגם יותר חזק מאלומיניום רגיל.
    לדעתי העגלות שלנו מציעות יכולת ניוד עדיפה בגלל משקל קל וצמיגים יותר איכותיים.
    גם האמבטיה וגם הטיולון שלנו יצוקים מפלסטיק וכל הבדים אצלנו ניתנים להסרה מלאה לכביסה (בספורטליין רק חלק מהבדים). גם מבחינת אחריות, אנחנו החברה היחידה שנותנת 5 שנות אחריות.

בשני המקרים לדעתי מקבלים עגלות שעולות כמחצית מעגלות מותג אשר נותנות איכות שלא נופלת מעגלות מותג ואפילו לא מעט יתרונות על העגלות היקרות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו