טיולון לבן שנתיים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• טיולון לבן שנתיים
    שמחה
    06/05/2022

היי, אשמח להמלצה לטיולון לפעוט בן שנתיים.
    אנחנו כבר לא משתמשים המן בעגלה אבל עכשיו לפני לידה וצריכים את העגלה ( כרגע משתמשים עדיין בטיולון של סיילו)
    הרבה המליצו על יויו אבל היא די יקרה לכמות השימוש..
    אם אתה חושב שהיא אכן משמעותית טובה יותר אשמח לשמוע כי נעביר גם לילדים הבאים..
    בקיצור סהכ מחפשת המלצה לטיולון מומלץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיולון לבן שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדעתי יש טיולונים מעולים בהרבה פחות מעלות היויו

קובי סופר
    06/05/2022

שלום שמחה,

לדעתי יש טיולונים מעולים בהרבה פחות מעלות היויו.
    כמוכן, אני חושב שהיויו מתומחר גבוהה מדי בעיקר בגלל השם והמותג. מצד שני הוא באמת מיוצר מחומרי גלם איכותיים, נוח לניוד, הורים רבים מרוצים. עדיין אני חושב שהוא מתומחר הרבה מעבר למה שצריך להיות.

אפשר לבדוק את מקלארן אטום שלדעתי לא פחות טוב מהיויו ועולה 799 ש"ח ברשת מוצצים. גם סילבר קרוס ווינג טיולון מעולה ובמחיר סביר.
    אם לא מפריע משקל כבד יותר אפשר גם לבדוק את ספורטליין וייפר שהוא טיולון טוב.
    עדיין במחירו כיום המקלארן לדעתי נותן את התמורה הכי טובה לכסף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אתה מכיר ושמעת על הנושאים האלו

שמחה
    15/05/2022

קודם כל תודה רבה על המענה.
    ממה שבדקתי המחיר של המקלארן עלה וכרגע הוא 1000 שח במוצצים.
    האם גם במקרה כזה לדעתך התמורה עדיין טובה יותר?
    ראיתי בביקורות מחו"ל שהמקלארן פחות נוחה לילדים גדולים יותר ( למרות שהיא מתאימה עד משקל של 25 ק"ג) ושכנראה תהיה שחיקה מהירה יותר לגלגלים ( האיזון יפגע בגלל המכניקה שלהם מהר יותר)
    האם אתה מכיר ושמעת על הנושאים האלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן המחיר עלה אך נותן תמורה מעולה לכסף

קובי סופר
    15/05/2022

שלום שמחה,

אכן המחיר עלה.
    נכון לכתיבת תשובתי הראשונה המחיר היה 799 אבל עלה יום או יומיים למחרת.
    עדיין אני חושב שהטיולון נותן תמורה מעולה לכסף, אני לא חושב שהוא נופל מהיויו ואפילו יש לו שכיבה ישרה ומדרך רגליים מתכוונן שביויו צריך לרכוש בנוסף.
    החסרונות הם בעיקר הצבע היחיד שהוא מיוצר, רשת איוורור שתמיד פתוחה בצדדים וגלגלים קטנים. עניין הגלגלים רלוונטי לכל הטיולונים כך שזה לא בדיוק חיסרון. אני לא מכיר מקרים של בעיות או שחיקה בגלגלים (כשהוא כבר שנתיים בארץ) אבל גם אם קורה/יקרה זה טבעי. בעגלות/טיולונים עם גלגלים קטנים השחיקה תהיה יותר מהירה מן הסתם.
    המטרה של טיולונים זה שירות לילד אחד גג שניים. מכיוון שהם זולים אפשר לרכוש לכל ילד טיולון. המקלארן לא אמור להיות זול בכלל והיה נמכר במחיר כפול כשהתחילו לשווקו. כמו שרשמתי אני לא חושב שהיויו מצדיק את המחיר וכך גם המקלארן שהיה נמכר במחיר כפול. כיום ב-999 זה באמת מחיר הוגן ומקבלים עבורו תמורה מעולה. בטח שזה היה 799.
    לגבי הגודל, אין מה לעשות, טיולונים הם קטנים וצפופים לכן אני משתדל לרשום לכולם שבטיולון עדיף לבדוק עם הילד, בניגוד לעגלה כאן באמת יש את האופציה. אם רוצים ללכת צעד קדימה אז לבדוק עם מעיל כדי שייתן מדד לחורף או לילד יותר גדול.
    סה"כ כל הטיולונים קטנים וצפופים כי המטרה שהיו קלים וקטנים ולכן זה תמיד בא על חשבון הילדים.

באזור של 1000 ש"ח אפשר גם לבדוק את סילבר קרוס ווינג 1 שלדעתי הוא גם ברמה גבוהה ונותן תמורה טובה למחיר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו