המלצה למזרן לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה למזרן לתינוק
    גני
    07/05/2022

שלום.
    תינוק ראשון בדרך,רציתי המלצה על מזרן טוב למיטת תינוק אבל במחיר סביר (עד 800) והמלצה על מזרן לעריסה.
    יש מלא מזרונים במחירים וסוגים שונים והכל כלכך מבלבל. רק יודעת שמומלץ צד קשיח לשנה הראשונה.
    אשמח להמלצה .תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה למזרן לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההמלצה שלי מזרן נושם

קובי סופר
    08/05/2022

שלום גני,

ההמלצה שלי מזרן נושם. אין הרבה כאלו בשוק והם גם מאוד יקרים ורובם מעל לתקציב. שלושת המומלצים לדעתי הם:
    נומו, בייביטק מולטיפלואו, אימג'ן של שילב/עמינח.

הם עדיפים על מזרן דו צדדי מכיוון שהם גם יותר יעילים מבחינת מניעת סכנת חנק מכיוון שיש בתוכם זרימה חופשית של אוויר. כמוכן הם יותר רכים ולכן לדעתי יותר נוחים לתינוקות.
    מצד שני הם מאוד יקרים אבל ההמלצה שלי תמיד לחסוך במיטה כי שם משלמים רק על עיצוב ולהשקיע במזרן כי כאן משלמים על בטיחות.

לעריסה גם יש מזרנים נושמים אבל הם מאוד יקרים ולדעתי לא מצדיקים תשלום של סכום גבוה לשימוש של 3 חודשים.
    כמוכן תינוקות עד גיל 3 חודשים לא מתהפכים לכן אם משכיבים על הגב, אז אין סכנה שיתהפכו על הבטן.
    לכן אני ממליץ לרכוש מזרן שיש לו תו תקן עם ציפוי בד רשתי ולא ניילון. בגלל שהם דקים אין צורך בצד קשיח כי אין לאן לשקוע.
    לכן הם כמו מזרן דו צדדי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו