מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כיסא בטיחות מגיל לידה ומיטת תינוקניקול12/05/2022
רציתי להתייעץ לגבי כיסא בטיחות לרכב ראשי שיהיה בטיחותי לתינוק מגיל לידה.
ובנוסף לכך מיטת תינוק שיעבור אלייה אחרי העריסה המתחברת.
הבנתי שיש מיטה שעוברת למיטת מעבר אח״כ כשמורידים את הדפנות, ויש מיטת תינוק שיש לה 3 אופציות לגובה שהפגנות שלה לא יורדות, רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות שלהן? ומה כדאי לדעתך לילד עם התחשב שנוחות ויתרונות מבחינת מחיר לטווח ארוך גם חשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי כיסא בטיחות, ההמלצה שלי היא צ'יקו נקסטפיט זיפ
קובי סופר13/05/2022שלום ניקול,
לגבי כיסא בטיחות, ההמלצה שלי היא צ'יקו נקסטפיט זיפ.
לזיפ יש כמה רמות גימור אבל בטיחותית ומבחינת נוחות התינוק הם זהים.
היתרון של צ'יקו מעבר לכך שהוא ברמת הבטיחות הכי גבוהה הוא נוחות התינוק. הצ'יקו מגיע לזווית שכיבה כמעט זה לשל סלקל ולכן לדעתי היחיד שרוב התינוקות בו ישבו/ישכבו בנוחות בחצי השנה הראשונה.
לגבי מיטה, אני לא ממליץ על מיטות שהופכות למיטת מעבר.
ברוב המקרים צריך לרכוש מעקה בנוסף, המעקה עולה כמעט כמו מיטת מעבר. בהרבה מקרים יש עוד תינוק שהמיטה עוברת אליו. לפעמים בגדלים מדובר במיטות גדולות יותר לכן אני רושם תמיד שאין צורך להקדים את המאוחר. כל שלב בזמנו. גם אם כלכלית זה יהיה טיפה יותר יקר (ולרוב זה בדיוק הפוך), זה עדיין יותר פרקטי.
לגבי כל השאר, אני ממליץ לרכוש מיטות ברוחב 66/63 על אורך 127/8. בשוק נמכרות מיטות צרות יותר או רחבות יותר, בשני המקרים זה בעייתי, הצרות בעתיד והרחבות בחודשים הראשונים.
כמוכן ממליץ על מיטות שהמעקה עולה ויורד, שעשויות מעץ בוק מלא. מכאן אפשר לרכוש את המיטה הכי זולה שעונה למה שרשמתי כי יש מלא דגמים זהים שהמחיר יקר רק בשל העיצוב ואין הבדל באיכות והחוזק.
יותר צריך להשקיע במזרן נושם.
בברכה,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)