כיסא בטיחות מגיל לידה ומיטת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כיסא בטיחות מגיל לידה ומיטת תינוק
    ניקול
    12/05/2022

רציתי להתייעץ לגבי כיסא בטיחות לרכב ראשי שיהיה בטיחותי לתינוק מגיל לידה.
    ובנוסף לכך מיטת תינוק שיעבור אלייה אחרי העריסה המתחברת.
    הבנתי שיש מיטה שעוברת למיטת מעבר אח״כ כשמורידים את הדפנות, ויש מיטת תינוק שיש לה 3 אופציות לגובה שהפגנות שלה לא יורדות, רציתי לדעת מה היתרונות והחסרונות שלהן? ומה כדאי לדעתך לילד עם התחשב שנוחות ויתרונות מבחינת מחיר לטווח ארוך גם חשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי כיסא בטיחות, ההמלצה שלי היא צ'יקו נקסטפיט זיפ

קובי סופר
    13/05/2022

שלום ניקול,

לגבי כיסא בטיחות, ההמלצה שלי היא צ'יקו נקסטפיט זיפ.
    לזיפ יש כמה רמות גימור אבל בטיחותית ומבחינת נוחות התינוק הם זהים.
    היתרון של צ'יקו מעבר לכך שהוא ברמת הבטיחות הכי גבוהה הוא נוחות התינוק. הצ'יקו מגיע לזווית שכיבה כמעט זה לשל סלקל ולכן לדעתי היחיד שרוב התינוקות בו ישבו/ישכבו בנוחות בחצי השנה הראשונה.

לגבי מיטה, אני לא ממליץ על מיטות שהופכות למיטת מעבר.
    ברוב המקרים צריך לרכוש מעקה בנוסף, המעקה עולה כמעט כמו מיטת מעבר. בהרבה מקרים יש עוד תינוק שהמיטה עוברת אליו. לפעמים בגדלים מדובר במיטות גדולות יותר לכן אני רושם תמיד שאין צורך להקדים את המאוחר. כל שלב בזמנו. גם אם כלכלית זה יהיה טיפה יותר יקר (ולרוב זה בדיוק הפוך), זה עדיין יותר פרקטי.
    לגבי כל השאר, אני ממליץ לרכוש מיטות ברוחב 66/63 על אורך 127/8. בשוק נמכרות מיטות צרות יותר או רחבות יותר, בשני המקרים זה בעייתי, הצרות בעתיד והרחבות בחודשים הראשונים.
    כמוכן ממליץ על מיטות שהמעקה עולה ויורד, שעשויות מעץ בוק מלא. מכאן אפשר לרכוש את המיטה הכי זולה שעונה למה שרשמתי כי יש מלא דגמים זהים שהמחיר יקר רק בשל העיצוב ואין הבדל באיכות והחוזק.
    יותר צריך להשקיע במזרן נושם.

בברכה,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו