בחירת עגלה משולבת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בחירת עגלה משולבת
    judy
    18/05/2022

מתלבטת בין הבוגבו6 והספורטליין לענלה משולבת..אני גרה בעיר יש לי אוטו קטן ואני מטיילת הרבה מה עדיף
    פתוחה נם לשמוע הצעות אחרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת עגלה משולבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבי 6 תתאים יותר לדעתי

קובי סופר
    18/05/2022

שלום ג'ודי,

הבי 6 תתאים יותר לדעתי מכמה סיבות.
    היא יותר קטנה בקיפול, רוחב השלדה יותר צר כך שמעבר לקיפול צר יהיה יותר קל להתנייד איתה במעברים צרים. אז לרכב קטן וניוד רב לדעתי היא עדיפה.
    כמוכן המושב שלה יצוק מפסלטיק, זה לדעתי מספק תמיכה עדיפה והיא מגיעה לזווית ישיבה זקופה יותר. מבחינת משקל הן די זהות. החסרונות הגדולים של בי מול סיילו הם:
    אמבטיה גרועה לדעתי ומחיר משמעותית יותר יקר.

עוד המלצה, באותו המשקל של שתיהן ובאזור המחיר של הבי יש את הבייבי בוס יגואר שלנו, היא מתניידת בקלילות כי הגלגלים שלנו הם PU (כמו בסיילו פרו), בדרכים משובשות תהיה עדיפה על הבי כי הגלגלים יותר גדולים מהבי, המושב יצוק מפלסטיק כמו בבי, גם ניתן לשנות גבהים כמו בבי. היתרון הגדול שלנו זה הקיפול, היגאור מתקפלת לחצי מהגודל של הבי ועדיין מציעה אמבטיה וטיולון יותר מרווחים מהבי!
    זה יתרון עצום ברכב קטן, בטח אם מתוכננים עוד ילדים בעתיד, היא תשאיר מקום ברוב תאי המטען לעוד טיולון.
    בנוסף המושב שלה מסתובב כך שלא צריך להתעסק עם פירוק והרכבות. כפי שציינתי האמבטיה יותר מרווחת מהבי וגם יצוקה מפלסטיק לכן היא גם אטומה יותר לכל זיהום האוויר אז אם יש הרבה טיולים בשטח עירוני זה עוד יתרון גדול.
    גם מבחינת פטנט קיפול היא הרבה יותר קלה לקיפול מה-2 האחרות ונעמדת אוטומטית לאחר הקיפול. הבי גם נעמדת אבל צריך לכוון אותה שתעמוד על הרגלית והסיילו לא נעמדת בכלל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו