מאמס אנד פאפס מול בוגבו בי 6

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מאמס אנד פאפס מול בוגבו בי 6
    תמר
    19/05/2022

שלום קובי, אשמח לעזרתך, אני מתלבטת בין עגלת מאמס אנד פאפס סטרדה/ xt3, לבין בוגבו בי 6...אני לא גרה בישראל ואלו האופציות שיש לי... אשמח לחוות דעתך על שלושתן ועל איזו מהן אתה ממליץ.. התקציב הוא לא השיקול... המון תודה וים נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ארשום את היתרונות/חסרונות בסוף השיקול שלכם

קובי סופר
    19/05/2022

שלום תמר,

אני ארשום את היתרונות/חסרונות בסוף השיקול שלכם.

מבחינת האמבטיה כאן זה החיסרון הגדול של הבי לדעתי. מקבלים אמבטיה בכאילו כמו שאני אומר לא מעט, היא די קטנה והמסגרת שלה מבד קצת רופף. השימוש בה לרוב קצר יותר ביחס לרוב האמבטיות.
    לכן גם במקרה של דגמי מאמאס אנד פאפאס, האמבטיות שלהם עדיפות בהרבה לדעתי.

בטיולון מקבלים בכל הדגמים מושבים יצוקים מפלסטיק, מעקה, ריפוד טוב, מושב דו כיווני, ניתן לקפל עם המושב לשני הכיוונים כך שבכל הדגמים המושב מצוין.

לגבי שלדה, בין סטרדה לXT יש קילו הבדל לטובת הסטרדה שהיא קלה יותר. הXT הגלגלים טיפה יותר גדולים לכן תלוי לאן אתם מכוונים להתנייד עם העגלה. אם בדרך עירונית אז עדיף לחסוך את המשקל.
    הבי מציעה גלגלים יותר איכותיים משתיהן לדעתי וכך גם הקפיצים, רוחב השלדה צר יותר כך שזה יתרון במקומות צפופים, מעברים צרים ואם נוסעים בתחבורה ציבורית אז זה יתרון עצום.

לסיכום: אם אין בעיית תקציב אז לדעתי היתרונות בשלדת הבי נוטים לטובתה והמחיר נוטה לחסרונה אז זה בעיקר לשיקולכם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו