כסא בטיחות סייבקס סירונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות סייבקס סירונה
    רוני
    19/05/2022

היי קובי,
    תודה רבה על האפשרות להתייעץ כאן.
    אני לקראת לידה, עומדת לקנות סייבקס פריאם.
    רציתי 3 משיקולי מחיר (וכי ההבדלים בינה לבין 4 קטנים מאד להבנתי),
    היום הייתי בחנות המותג והוצע לי לקבל כסא בטיחות מדגם סירונה
    כחלק מהעסקה על הפריאם.
    כלכלית זה נראה משתלם.

השאלה איך הכסא מבחינת נוחות השימוש, בטיחות והאם אכן ניתן להשתמש בו מגיל לידה כפי שהיצרן טוען.
    אשמח לדעתך
    תודה רבה
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כסא בטיחות סייבקס סירונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוקית הוא מלידה פונקציונאלית פחות

קובי סופר
    20/05/2022

שלום רוני,

חוקית הוא מלידה פונקציונאלית פחות.
    זווית השכיבה שלו עדיין גבוהה ולדעתי יהיה פחות נוח לתינוקות מלידה לשבת בו. ההמלצה שלי לכיסא מלידה היא צ'יקו נקסטפיט שהכי קרוב לזווית סלקל או סלקל.
    אני לא ממליץ אף פעם לקחת כיסא או סלקל כחלק מעסקת חבילה אלא אם באמת מדובר במוצרים ברמה הכי טובה שיש. לרוב זה לא כך.
    בטיחותית הסירונה טוב אך יש עדיפים עליו וכמו שציינתי, בנוחות לתינוק בן יומו יש אחד שמשמעותית עדיף עליו לדעתי וזה הצ'יקו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ואם להוציא מהמשוואה את שיקול גיל הלידה, כדאי?

רוני
    22/05/2022

תודה רבה על המענה,
    אם נניח שבכל מקרה לאוטו הראשי נקנה סלקל והסירונה ישמש אותנו רק מדי פעם באוטו השני- כך שעניין גיל הלידה הופך לשיקול פחות מרכזי ונוחות השימוש בכיסא ומידת בטיחותו הם השיקולים המרכזיים.
    במצב כזה כדאי לרכוש אותו?

אם זה משנה לצורך השוואה לדגמים אחרים, מחירו כחלק מהדיל יהיה 1400 שח, כלומר לא הנחה משמעותית מהמחיר שלא במסגרת דיל.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטיחותית יש עדיפים עליו

קובי סופר
    22/05/2022

שלום רוני,

בטיחותית יש עדיפים עליו.
    סה"כ הסירונה הוא כיסא מעולה וברמת הבטיחות מהגבוהות שיש.
    אם ישאלו אותי בגיל שנה מה לרכוש, הוא לא יהיה בהמלצה שלי.
    גם כי הוא יקר וגם כי יש עדיפים עליו.
    ברייטקס בולווארד לגיל שנה לדעתי יהיה הקנייה הכי טובה. גם בטיחותית הוא הטופ ומקבל דירוגים יותר טובים מסייבקס. בנוסף יש להם פטנט התקנה קליקטייט שגורם לכך שגם אדם ללא ניסיון בהתקנה יתקין את המושב עם כמעט 0% סיכוי להתקין לא נכון. בסופו של יום גם אם נרכוש את הכיסא הכי טוב בעולם ונתקין לא נכון אז בעצם יש לנו את הכיסא הכי לא בטוח בעולם.

כמוכן אין סיבה לרכוש כעת כיסא לשימוש בעוד שנה. לכיסאות יש תוקף והתוקף מתחיל מיום הייצור ולא יום השימוש ולכן תאבדו שנת שימוש.

אם הייתם צריכים לרכוש מלידה אז ההמלצה שלי הייתה צ'יקו כי בטיחותית הם ברמה של ברייטקס אבל יותר נוחים לתינוקות בני יומם. החיסרון שהם פחות נוחים להתקנה.

אני ממליץ גם לבדוק אופציה של רכישת העגלה לא אצל היבואן ולהראות לחנויות את המחיר שקיבלתם אצל היבואן, ככה לדעתי תוכלו לקבל תנאים עדיפים בחנויות עם אופציית משחק רחבה יותר בכיסא/סלקל. מניסיוני גם תשלמו פחות וכמו שרשמתי סביר שישוו את ההטבה בכיסא רק שתהיה אופציה לקחת ברייטקס או צ'יקו במקום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה על הייעוץ המפורט והנדיב

רוני
    22/05/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו