איך בוחרים מזרן?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• איך בוחרים מזרן?
    רוני
    22/05/2022

היי שוב קובי,
    אחרי ייעוצים נהדרים שנתת לי בנושאי עגלות יש לי שאלה נוספת בנושא אחר, פותחת הודעה חדשה בעניין לטובת הסדר והמחפשים העתידיים.

הלכתי לאיבוד בנושאי מזרנים, מבחינת הבדלים אני מבינה שככל שהמזרון נושם ובטיחותי יותר כך הוא יותר חדיר לנוזלים ולכלוכים ויותר קשה לניקוי.

אז איך בוחרים?
    מובן שבטיחות התינוק יותר חשובה לי מנקיון קל, מצד שני גם מזרון שצובר לכלוכים לא נשמע כמו הדבר הכי בריא בעולם

תודה רבה שוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך בוחרים מזרן?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטיחותית מזרן נושם הכי מומלץ

קובי סופר
    22/05/2022

שלום רוני,

בטיחותית מזרן נושם הכי מומלץ.
    מבחינת חדירות, אכן הם יותר חדירים לנוזלים אבל, בניגוד למזרני ספוג הנוזל מחלחל מטה כך שברובו הוא לא נשאר במזרן.
    מבחינת ניקיון זה הכי פשוט בעולם, מעמידים אותו באמבטיה, שוטפים עם מים חמים, מייבשים ותוך כמה דק' המזרן נקי, זאת בניגוד למזרן ספוג שצריך לפרק ממנו את הבד, לכבס ולחכות כמה שעות עד שיתייבש.

עכשיו חשוב להבין, מזרן נושם זה מזרן ללא ספוג! בחנויות יאמרו לכם על המון מזרנים שהם נושמים כי הציפו שלהם מרשת, הדבר אינו נכון. מזרן נושם הוא מזרן שאפשר לשפוך עליו כוס מים בחלק העליון והם יצאו מהחלק התחתון.
    בשוק אין יותר מידי דגמים ושלושת המומלצים לדעתי הם:
    אימג'ן של שילב/עמינח
    בייבי טק מולטיפלואו

2 הראשונים מאוד דומים ברעיון, הם כמו מזרן רגיל רק שבמקום ספוג יש סיבים ולכן זה מזרן נושם שלדעתי גם נוח יותר לתינוקות מאשר מזרן דו צדדי קשיח.

השלישי הוא נומו, הנומו הוא נטו רשת לכן מבחינת נושם הוא יותר יעיל וגם מבחינת ניקיון, הנוזל לא נשאר כי אין לו איפה להיתקע.
    החיסרון שלו שהוא יותר קשיח מהשניים האחרים אבל אפשר לרכוש כיסוי נוחות שמרכך את הקשיחות. כמוכן כדי לחבר בייבי סנס צריך לרכוש מתאמים לכן בנוסף למחיר יש לו הוצאות נלוות.

בכל אופן אלו שלושת המומלצים, לגבי כל הדגמים אני ממליץ תמיד טרם הרכישה לברר מול מכון התקנים שיש להם תו תקן או אישור מכון התקנים (תו תקן ניתן למוצר שמיוצר בארץ. אישור למוצר מייבוא, ככל שידוע לי הנומו זה מייבוא, סך הכל די אותה גברת בשינוי אדרת).
    נכון הדבר גם למזרנים שלא הזכרתי. לצערי נמכרים בשוק המון מזרנים ללא אישור או תו תקן בתוקף או בכלל ללא.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה!

רוני
    22/05/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו