מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- מתלבטים על עגלות סטרדה/ביבי בוס טייגרתמר22/05/2022
שלום!תודה על התשובות המפורטות בפורום עזר לנו מאוד להתכוונן .
אנחנו מחפשים עגלה שתשלב נוחות לתינוק ונוחות להתנייד
קיבלנו המלצות על ארמדילו xt3 אבל בחנות היא הייתה קצת כבדה מידי וזה הרגיש שצריך הרבה מאמץ לדחוף אותה (אולי גם בגלל שהגלגלים רחבים)
הסטרדה הייתה יותר קלה והיה הרבה יותר נוח ליסוע איתה ,לא מצאתי המלצות עליה וראיתי שהרבה חנויות עושים עליה הנחה אז קצת חשדתי…
ראיתי שהטייגר יותר קלה אבל לא היה לנו זמן ליסוע איתה ,אך היא בניוד לאומת הסטרדה?
זה היה ניראה שהאמבטיה של הסטרדה יותר מרווחת ונוחה מהטייגר
אפשר בבקשה חוות דעת על שתיהן ?בעיקר על הנוחת של האמבטיה והטיולון והניוד
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלוי נאות: אני המשווק של בייבי בוס טייגר
קובי סופר22/05/2022שלום תמר
גלוי נאות: אני המשווק של בייבי בוס טייגר. למקרה שלא ידעת.
הסטרדה החלה להימכר שנה שעברה במחיר שנע סביב 3700 ש"ח. במחיר הזה העגלה לא נמכרה ולכן א. אין רבות ממנה בשוק. ב. המחיר צנח למחיר הנוכחי.
הסטרדה הוא דגם חדש יותר מהארמדילו XT3.
הן מאוד זהות פונקציונלית בתפעול והקיפול. האמבטיות טיפה שונות.
הארמדילו תוכננה כעגלה עירונית עם ערך מוסף של יכולת ניוד גם בדרך קשה יותר בזכות גלגלים טיפה גדולים מהמקובל לסגמנט של עגלות דו כיווניות פרקטיות.
הסטרדה כבר יותר עירונית עם גלגלים יותר קטנים ומשקל קל יותר בקילו. ההבדל במשקל בהחלט מורגש וזה גם מה שגורם לעגלה לנוע בקלילות רבה יותר לכן אני חושב שהסטרדה עדיפה כל עוד המחיר די זהה. יחד עם זאת אם אתם מתכננים טיולים בדרכים יותר משובשות, אז אני חושב שהארמדילו תהיה עדיפה.
לגבי טייגר, לדעתי היא עדיפה על הסטרדה מכמה סיבות:
היא קלה בכמעט 2 ק"ג מהסטרדה 8.8 ק"ג לעומת 10.6. משקל לשלדה וטיולון.
בנוסף הגלגלים בטייגר גדולים יותר ומחומר PU אשר איכותי יותר ולכן הניוד איתה יהיה הרבה יותר קל, שקט וגם בלימת הזעזועים תהיה עדיפה.
כמובן שההמלצה שלי תמיד לא להסתמך עליי או אנשי מכירות. לשים משקל של 12 ק"ג ולטייל איתן בחנות ומחוצה לה ולהחליט לבד מה נכון לכם.
הקיפול נוח וקל בשני הדגמים, הטייגר טיפה יותר קומפקטית בגלל המבנה הקדמי של השלדה ורוחב הגלגלים האחוריים אשר צר יותר מהסטרדה. הבדים בטייגר יותר נעימים וגם הגגונים יותר גדולים.
בנוסף בעגלות בייבי בוס אנו מעניקים 5 שונות אחריות ויש מבחר צבעים רב יותר עם אופציה לרכישה ערכות צבע.
במחיר הסטרדה לדעתי כיום יותר זולה.
מבחינת סלקלים על שתיהן מתחברים אותם הסלקלים למעט סייבקס שמתחבר לסטרדה אבל לא לטייגר כלומר, לסטרדה יש מגוון סלקלים גדול יותר אשר מתחברים עליה.
מבחינת תפעול כמו שינוי מצבים, פירוק והרכבה של חלקים שונים זה די קל ונוח בשני הדגמים.
מבחינת כביסה בטייגר כל הבדים יורדים לכביסה כולל הבד החיצוני של האמבטיה. בסטרדה הרוב יורד אך לא הכל (הבד החיצוני של האמבטיה לא ניתן לשליפה.
מבחינת רוחב אמבטיה, אני ממליץ לבדוק עם סרט מדידה. האמבטיה של הטייגר היא אחת הארוכות ביותר ולכן זה מטעה וגורם לה להראות צרה. אפשר גם לשים מזרן על מזרן ולראות הבדלי גודל.
בטייגר יש מזרן נושם באמבטיה ובנוסף אין ברזלים מתחת למזרן כפי שיש בסטרדה. בנוסף האמבטיה של הטייגר יצוקה מפלסטיק ולכן אטומה יותר לזיהום אוויר, רוח ואבק. מצד שני בגמר השימוש את אמבטיית הסטרדה ניתן לקפל לאחסון ואילו של הטייגר נשארת כפי שהיא.
מבחינת מושב בשני המקרים יש מושב יצוק מפלסטיק שזה לדעתי המושב הכי טובה שאפשר לשים לעגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן להתרשם מהבייבי בוס טייגר החדשה?
עינבל30/05/2022באזור המרכז- פתח תקווה/ כפר סבא וכו'. רוצה מאוד לבדוק אותה בשטח. אשמח להפניה, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יש מספר חנויות ברחבי הארץ
קובי סופר31/05/2022שלום תמר,
יש מספר חנויות במרכז שמציגות את הטייגר:
רשת בייבי סטאר (יש סניפים גם בכפר סבא וגם פ"ת).
מקס בייבי (יש להם בפתח תקווה או אור יהודה).
תינוקות זה אנחנו בני ברק
גולד בייבי בני ברק
ניו בורן בני ברק
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שזה לא מוצג באתרים שלהם.
עינבל01/06/2022זה נראה שאין הרבה יחסי ציבור לעגלה ואתה די מציג אותה והיא גם נשמעת מוצלחת מאוד... אני אתקשר לברר אם זה נמצא בסניפים. אבל חבל שזה לא נגיש יותר לעניות דעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה מוצג באתר מקס בייבי
קובי סופר01/06/2022שלום תמר,
זה מוצג באתר מקס בייבי.
האתר של תינוקות זה אנחנו נקרא בייבי וואן וזה מוצג גם שם.
האתר של תינוקות זה אנחנו הוא של חנות בראשון לציון ואין קשר בין החנויות.
גולד בייבי וניו בורן הם חנויות למגזר החרדי ואין להם אתרים ככל שידוע לי.
בכל מקרה אין כמו מראה עיניים וכמו שאני רושם תמיד. כדי לבחור נכון צריך לעשות את הבדיקה למוצר באופן פיזי.
וכן, אין לנו יחסי ציבור. יחסי ציבור עולים המון כסף ואם נרצה כאלו מחיר העגלה יעלה. לכן האני מאמין שלי הוא למכור את המוצר הכי טוב שיש במחיר הכי נגיש שלי ויחסי הציבור יעשו מעצמם מלקוחות מרוצים.
לפני 3 ימים הגיעה אלינו מכולה עם 300 עגלות כאשר 100 עגלות כבר יצאו לצרכנים שרכשו. כאשר מדובר רק על בני ברק וירושלים! שם אין אינטרנט והרוב המוחלט של הרוכשים רכשו מהמלצה שקיבלו, פה לאוזן כמו שאומרים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתרשמנו ממש לטובה
עינבל13/06/2022עגלה איכותית מאוד גםהטייגר וגם גילינו את קוסמוס DLX שתיהן קלות, אינוטאיטיביות ונוחות מאוד בהשוואה לשאר שניסינו במקום. עכשיו ראיתי בפייסבוק שיש גם דגם שנקרא יגןאר שמתקפל מממש בקלות. בגלל שאני עם שניים צמודים בעז"ה- היית ממליץ עליו יותר עבורי? מה ההבדל המהותי בינו לבין הטייגר או הדיאל אקס? תודה.
הטייגר והdlx מאוד זהות
קובי סופר14/06/2022שלום עינבל,
הטייגר והdlx מאוד זהות. אמבטיה וטיולון, תפעול וקיפול זהים לחלוטין.
ההבדלים שבטייגר יש גלגלים יותר גדולים, זה גורם לה להיות יותר גבוהה, יכולת הניוד עדיפה בדרכים משובשות. בעיר זה די זהה.
השלדה יותר מעובה וסל החפצים יותר גדול.
מצד שני הdlx יותר קלה, רוחב השלדה צר יותר שזה יתרון במקומות צרים/צפופים. כמוכן הקיפול שלה טיפה יותר קטן.
היגואר שונה משתיהן. מלבד אמבטיה הזהה השלדה והטיולון שונים.
היא טיפה יותר יקרה ויותר כבדה בקילו מהטייגר.
מצד שני למושב יש 3 גבהים: נמוך, אמצע (כמו בטייגר/dlx) וגבוהה.
הקיפול נעשה מהידית לכן זה יותר נוח ולא צריך להתכופף.
הקיפול אוטומטי כך שהיא תתקפל לבד, תישאר לעמוד ובגודל לאחר הקיפול היא קטנה בכמעט חצי.
ביגואר אין אפשרות להלביש ערכות בדים/צבעים.
ליגואר אין מתאמים לסלקל בשלב זה.
מכאן זה תלוי אילו יתרונות דברים אליכם יותר.
בכל מקרה בכל הדגמים: 5 שנים אחריות, כל הבדים יורדים לכביסה הכל כולל הכל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה!!
עינבל15/06/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)