שאלה לגבי מזרן לתינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מזרן לתינוק
    דני
    22/05/2022

מזרן אורטפדי מאוורר למיטת תינוק דגם AIR Sweet Dreams
    מה אתה חושב אליו? הוספתי גם תמונה אשמח שתסתכל
    מזרן אורטופדי למיטת תינוק דגם AIR עם מעטפת דו צדדית.
    צד אחד של המזרן מעטפת בד מאוורר ,אתם קוראים לזה בד"נושם" ובצד השני מעטפת אנטיבקטריאלית דוחה נוזלים לניקוי קל ופשוט.
    מעטפת המזרן נשלפת בקלות לכביסה (30 מעלות) ללא סחיטה, יש לתלות בצל.
    ליבת המזרן מורכבת משני צדדים- האחד מספוג כחול הכולל תו תקן ישראלי התקן החדש,ללא חומרי מעכבי בעירה
    הצד השני קשה במיוחד מפלציב שחור (מומלץ עד גיל שנה).
    מזרן למיטת תינוק דגם AIR יש 2 דרגות קושי בינוני צד אחד קשה וצד שני רך (בינוני -).
    מזרן דגם AIR מבית סוויט דרים 5 שנות אחריות כולל המעטפת , רוכסן,קרע בתפר וגם על ליבת המזרן.
    תורה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי מזרן לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לתחושתי זה פוסט פרסומי במסווה שאלה

קובי סופר
    23/05/2022

שלום דני,

לתחושתי זה פוסט פרסומי במסווה שאלה. אם לא אז אני מתנצל מראש.

בכל אופן אין חדשנות במזרן הזה למרות המילים והתיאורים היפים.
    לדעתי, יש כאן גם הטעיה צרכנית שמתחילה בשם המוצר AIR, זה עלול להציג אותו כמזרן נושם לאדם שלא מבין, בוא נודה על האמת, צרכנים בהריון ראשון אינם מבינים או יודעים דבר.
    כפי שאני רושם תמיד, אין כזה דבר מזרן נושם כשיש ספוג במזרן.
    הכיסוי מאוורר הכל טוב ויפה אך אין לזה שום ערך בטיחותי כפי שיש במזרן נושם.
    מדובר במזרן בייסיק דו צדדי עם ספוג, צד קשיח וציפוי בד רשתי מאוורר, כאלו יש בשוק המון. גם של חברות ותיקות כמו ליטף, בייבי טק ועמינח.
    לצרכנים שאינם יכולים או לא רוצים לרכוש מזרן נושם, זו ההמלצה השנייה שלי, מזרן דו צדדי עם ציפוי בד מאוורר. למי שהולך לרכוש דגם כזה ההמלצה שלי ללכת על הזול ביותר רק לוודא שלמוצר יש תו תקן או אישור מכון התקנים בתוקף.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי סייבקס אטון xl

דני
    23/05/2022

קודם כל אני לא מפרסם פשוט שאלתי שאלה על המזרן הזה
    תודה על המענה
    מה אתה חושב על סייבקס אטון xl?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האטון סלקל טוב ובטיחותית יש לו ציונים טובים

קובי סופר
    24/05/2022

שלום דני,

האטון סלקל טוב. בטיחותית יש לא ציונים ודירוגים טובים.
    יחד עם זאת הכל שאלה של כמה בטיחותי רוצים וכמה מוכנים לשלם על כך.
    האטון 5 שלהם קיבל דירוגים יותר גבוהים, למעשה מהגבוהים ביותר שניתן לקבל אבל הוא גם משמעותית יותר יקר.
    בנוסף יש את צ'יקו קייפיט שקיבל דירוגים מהגבוהים ביותר שיש, הוא טיפה יותר יקר אבל במחירו כולל בסיס אז אם נוסיף בסיס לאטון XL יצא שהצ'יקו משמעותית יותר זול וגם יותר בטיחותי.
    המחיר שמשלמים בצ'יקו הוא האי אפשרות לחבר לאף עגלה לעומת הסייבקסים שמתחברים לרוב העגלות בשוק.

האטון XL בשורה התחתונה נותן תמורה מעולה לכסף. הוא ברמת בטיחות גבוהה, במבצעים יורד למחירים של סלקלים סיניים ואני חושב שבגלל שמשך השימוש בסלקל מאוד קצר אז אם התקציב לא מאפשר אטון 5, האטון XL הוא אחת הבחירות הכי טובות שיש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו