מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלה לגבי מזרן לתינוקדני22/05/2022
מזרן אורטפדי מאוורר למיטת תינוק דגם AIR Sweet Dreams
מה אתה חושב אליו? הוספתי גם תמונה אשמח שתסתכל
מזרן אורטופדי למיטת תינוק דגם AIR עם מעטפת דו צדדית.
צד אחד של המזרן מעטפת בד מאוורר ,אתם קוראים לזה בד"נושם" ובצד השני מעטפת אנטיבקטריאלית דוחה נוזלים לניקוי קל ופשוט.
מעטפת המזרן נשלפת בקלות לכביסה (30 מעלות) ללא סחיטה, יש לתלות בצל.
ליבת המזרן מורכבת משני צדדים- האחד מספוג כחול הכולל תו תקן ישראלי התקן החדש,ללא חומרי מעכבי בעירה
הצד השני קשה במיוחד מפלציב שחור (מומלץ עד גיל שנה).
מזרן למיטת תינוק דגם AIR יש 2 דרגות קושי בינוני צד אחד קשה וצד שני רך (בינוני -).
מזרן דגם AIR מבית סוויט דרים 5 שנות אחריות כולל המעטפת , רוכסן,קרע בתפר וגם על ליבת המזרן.
תורה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לתחושתי זה פוסט פרסומי במסווה שאלה
קובי סופר23/05/2022שלום דני,
לתחושתי זה פוסט פרסומי במסווה שאלה. אם לא אז אני מתנצל מראש.
בכל אופן אין חדשנות במזרן הזה למרות המילים והתיאורים היפים.
לדעתי, יש כאן גם הטעיה צרכנית שמתחילה בשם המוצר AIR, זה עלול להציג אותו כמזרן נושם לאדם שלא מבין, בוא נודה על האמת, צרכנים בהריון ראשון אינם מבינים או יודעים דבר.
כפי שאני רושם תמיד, אין כזה דבר מזרן נושם כשיש ספוג במזרן.
הכיסוי מאוורר הכל טוב ויפה אך אין לזה שום ערך בטיחותי כפי שיש במזרן נושם.
מדובר במזרן בייסיק דו צדדי עם ספוג, צד קשיח וציפוי בד רשתי מאוורר, כאלו יש בשוק המון. גם של חברות ותיקות כמו ליטף, בייבי טק ועמינח.
לצרכנים שאינם יכולים או לא רוצים לרכוש מזרן נושם, זו ההמלצה השנייה שלי, מזרן דו צדדי עם ציפוי בד מאוורר. למי שהולך לרכוש דגם כזה ההמלצה שלי ללכת על הזול ביותר רק לוודא שלמוצר יש תו תקן או אישור מכון התקנים בתוקף.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי סייבקס אטון xl
דני23/05/2022קודם כל אני לא מפרסם פשוט שאלתי שאלה על המזרן הזה
תודה על המענה
מה אתה חושב על סייבקס אטון xl?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האטון סלקל טוב ובטיחותית יש לו ציונים טובים
קובי סופר24/05/2022שלום דני,
האטון סלקל טוב. בטיחותית יש לא ציונים ודירוגים טובים.
יחד עם זאת הכל שאלה של כמה בטיחותי רוצים וכמה מוכנים לשלם על כך.
האטון 5 שלהם קיבל דירוגים יותר גבוהים, למעשה מהגבוהים ביותר שניתן לקבל אבל הוא גם משמעותית יותר יקר.
בנוסף יש את צ'יקו קייפיט שקיבל דירוגים מהגבוהים ביותר שיש, הוא טיפה יותר יקר אבל במחירו כולל בסיס אז אם נוסיף בסיס לאטון XL יצא שהצ'יקו משמעותית יותר זול וגם יותר בטיחותי.
המחיר שמשלמים בצ'יקו הוא האי אפשרות לחבר לאף עגלה לעומת הסייבקסים שמתחברים לרוב העגלות בשוק.
האטון XL בשורה התחתונה נותן תמורה מעולה לכסף. הוא ברמת בטיחות גבוהה, במבצעים יורד למחירים של סלקלים סיניים ואני חושב שבגלל שמשך השימוש בסלקל מאוד קצר אז אם התקציב לא מאפשר אטון 5, האטון XL הוא אחת הבחירות הכי טובות שיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)