מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלת inglesina elect a החדשהאנונימית25/05/2022
הי רציתי לברר על אינגליזינה אלקטה החדשה, רציתי לשמוע חוות דעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני פחות ממליץ מכמה סיבות
קובי סופר25/05/2022שלום,
אני פחות ממליץ מכמה סיבות.
העתקתי והדבקתי מתשובה שנתתי לפני כמה ימים באותו הנושא.
1. ידית קבועה ולא מתארכת. אם יש הפרשי גובה בין ההורים או הורה גבוה זה חיסרון.
2. הקפיצים שלה סופר קשים כאילו ואין בכלל
3. כאשר אין ידית מתארכת, כל עליה במדרגה/מדרכה גבוה תעשה בהמון מאמץ וכשאין קפיצים רכים המשימה תהיה קשה כפליים. אני תמיד ממליץ לשים משקל של 12 ק"ג בעגלה ולנסות לעלות מדרגה. אחרי שתנסו את זה ותנסו את אותו הדבר עם עגלה בעלת ידית מתארכת (כמו בי 6 לדוגמא) תבינו שאלו הבדלים של שמיים וארץ.
4. בגלל הידית הקבועה, כאשר תרצו להשכיב את מושב הטיולון כשהוא פונה לכיוון הנסיעה, המושב יחצה באופן גס את ידית האחיזה, הדבר לא יאפשר לתלות תיק או כל דבר על הידית. בנוסף יציק למי שידחוף את העגלה בברכיים, ככל שההורה יותר גבוה כך זה יותר בעייתי.
5. השלדה מרגישה רופפת, זה לא מעיד על בעייתיות או חולשה זה פשוט המבנה שלה, לדעתי פחות נעים להתנייד עם שלדה כזו וכל פנייה לאחד הצדדים תצריך טיפה יותר מאמץ
6. המושב שלה סופר רחב שזה יתרון גדול אך גם חיסרון גדול כאשר תינוק נרדם הוא עייף במצד יושב הגוף ישפך לצד היות ואין כנפיים כמו שיש בטרילוג'י הותיקה שלהם, מוזר לי שהם לא עשו, ככל הנראה ניסו לצמצם את גודל הקיפול.
לדעתי אם מוכנים לעלות במשקלים ולקחת עגלה יותר כבדה בכ- 3 ק"ג האפטיקה שלהם הרבה יותר מוצלחת בכל היבט, למעט המשקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)