מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לגבי עגלה לזוג עם הפרשי גבהים ורכב קטןמור28/05/2022
היי אשמח להתייעצות בבחירת העגלה :)
אנחנו זוג עם הפרשי גבהים ממש גדולים (בעלי מעל מטר תשעים ואני פחות ממטר שישים), ובנוסף יש לנו רכב עם בגאז ממש קטן.
אנחנו גרים בדירת קרקע, בעיר עם מדרכות רחבות יחסית.
אני מחפשת עגלה שתוכל להיות נוחה גם לי וגם לבעלי הגבוה, ושתיכנס בקלות לבגאז.
יש רעיונות? :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מומלץ לבדוק עגלות עם ידית מתארכת
קובי סופר28/05/2022שלום מור,
מומלץ לבדוק עגלות עם ידית מתארכת.
ההפרש גבוה משמעותי ולכן מישהו מכם יצטרך להתפשר על הנוחות שלו לצערי.
מה הכוונה?
בגדול יש המון עגלות עם ידית מתארכת אבל כדי שהידית תהיה גבוהה יותר ותתאים להורים גבוהים גם צריך עגלה עם גלגלים גדולים. כך הגלגלים מגביהים עוד את העגלה והידית.
הבעיה שהעגלות כאלו יותר כבדות מהממוצע, יותר מסורבלות וגדולות לאחר קיפול ולכן, אני חושש שלך יהיה קשה לעבוד עם עגלות מהסוג הזה.
הפשרה השנייה היא ללכת על עגלות פרקטיות עם ידית מתארכת, אז צריך ללכת על עגלות עם גלגלים יותר קטנים וכמו שציינתי זה ישפיע על הגובה הכולל של העגלה.
לדעתי העגלה שהכי תתאים לדרישות היא הבייבי בוס טייגר שלנו. מכל העגלות הפרקטיות יש לה את הגלגלים הכי גדולים והידית מתארכת לגובה די גבוה. בנוסף סרן הגלגלים שלה מוגבה כדי שהורה עם רגליים ארוכות לא ייתקל בו.
היתרונות שלה הם כושר ניוד מדהים, לדעתי נוח בפער על כל המתחרות בסגמנט וברמה של עגלות עם גלגלים גדולים יותר.
מצד שני היא סופר קלה ושוקלת רק 8.8 ק"ג. נוחה מאוד לתפעול, נוחה לקיפול וגם מאוד קומפקטית לאחר הקיפול ולכן נכנסת בקלות לכל באגז' כולל של רכבי 7 מקומות שכל המושבים פתוחים!
עוד אופציה היא ספורטליין סיילו XL, היא שוקלת כ- 2 ק"ג יותר מהטייגר אך היא גם יחסית גבוהה לעגלות בסגמנט בזכות גלגלים גדולים.
האמבטיה שלה אפילו יושבת יותר גבוה מזו של הטייגר אך הטיולון (מה שישרת רוב הזמן), יותר נמוך טיפה.
לסיילו יש המון תתי דגמים, לדעתי הXL הוא המוצלח שבהם.
יש להם דגם פרו שמגיע עם גלגלים יותר גדולים ולכן הוא יותר גבוה אבל חשוב לשים לב שהוא משמעותית יותר כבד.
אני בכוונה המלצתי על 2 דגמים במשקלים קלים עד סבירים כי כשיש רכב קטן, משך הזמן שצריך להרים את העגלה כדי להנדס את ההכנסה הוא ארוך יותר וכל גרם משפיע.
אני ממליץ לבדוק את שתיהן, להתנסות בניוד שלהן בחנות ומחוצה לה כאשר יש משקל של 12 ק"ג בכל אחת. לעלות ולרדת מדרגה. להתנסות בתפעול וקיפול, כמובן לבדוק ברכב.
מומלץ לקפל יחד עם הטיולון כדי להרגיש את המשקל האמיתי. להתנסות לבד בהכל כולל ההרמה והסידור ברכב.
בסוף כל אלו נותנים מדד אמיתי של איך תהיה העבודה עם העגלה באופן יומיומי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)