מה הכי טו לתינוק?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מה הכי טו לתינוק?
    לירון
    06/06/2022

היי,
    אני מתלבטת איזו עגלה לרכוש. הכי חשוב לי בריאות ונוחות התינוק. על מה אתה ממליץ?
    לירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הכי טו לתינוק?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ככל שנרצה נוחות גבוהה יותר לתינוק כך הנוחות שלנו תרד

קובי סופר
    07/06/2022

שלום לירון,

ככל שנרצה נוחות גבוהה יותר לתינוק כך הנוחות שלנו תרד.
    אי לכך אתם צריכים לחשוב עד כמה אתם מוכנים להתפשר על הנוחות שלכם. זה אומר שהעגלה תהיה כבדה יותר, מסורבלת יותר, מסורבלת יותר לקיפול וגדולה יותר לאחר הקיפול.
    מצד שני, אני תמיד אומר שאנחנו מגיעים לרכוש עגלת תינוק!
    היום ההורים בישראל קונים את ההפך, עגלת הורה והעיקר הנוחות שלהם.

אני חושב שאייביסי דיזיין סלסה תוכל לתת נוחות מדהימה לתינוקות, גם בניוד שזה לא פחות חשוב, עגלה עם גלגלים לא איכותיים או גלגלים קטנים תגרום לכך שהתינוק ירגיש כל רעידה מהדרך. בסלסה זה לא יקרה.
    היא גם במחיר סביר ומבחינת פרקטיות היא לא שיא הפרקטיות כמו שרשמתי, עדיין אבל נוחה מאוד ואפשר לחיות איתה בכיף.
    באירופה זו אחת העגלות הכי נמכרות, בפרט בגרמניה זו העגלה הכי נמכרת בפער.
    אופציה נוספת היא פג בוק, יותר פרקטית מהסלסה אבל משמעותית פחות נעימה בניוד ובבלימת הזעזועים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכי טוב לתינוק?

לירון
    08/06/2022

תודה קובי!
    אכן מבחינתי הכי חשוב שהעגלה תהיה טובה לתינוק מבחינת נוחות ובריאות לגוף. על הנוחות שלי אני מוכנה להתפשר. איפה ניתן לרכוש את הסלסה עליה המלצת? האם היא מומלצת לשמש הישראלית ומגוננת מספיק מהשמש? גם הטיולון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא מעולה למזג האוויר בארץ

קובי סופר
    08/06/2022

שלום לירון,

היא מעולה למזג האוויר בארץ.
    יש לה בדי אוקו טקס שהם הבדים הכי איכותיים לעגלות.
    כל הבדים מסנני UV50 וגם לא חדירים לנוזלים.
    בנוסף יש לה גגונים ענקיים ואם לא מספיק גם באמבטיה וגם בטיולון יש רוכסן להארכה נוספת כך שהם מכסים כמעט את כל גוף התינוק בלי צורך לתלות בדים (שאגב מסוכנים מאוד לתינוקות). כמוכן יש רשתות איוורור כך שיש סירקולציית אוויר.

לצערי כרגע הן נמכרות רק במקס בייבי (פתח תקווה או אור יהודה). אם להיות כנה, המכירות של הדגם בישראל לא מוצלחות. זאת בניגוד לגרמניה שם כל עגלה שנייה שנמכרת היא של מותג אייביסי דיזיין וכל עגלה שלישית היא סלסה! הם מוכרים כ400 אלף עגלות בשנה באירופה כאשר הרוב כמובן בגרמניה!
    האחות החורגת של הסלסה אפפה בייבי ויסטה היא העגלה הנמכרת בארה"ב, מקום שני בארה"ב היא בוגבו פוקס והיחס מכירות הוא על כל 10 ויסטה נמכרת בוגבו כלומר, קצב מכירות מטורף ולא סתם, בשני המקרים זה אחד משלדי העגלות הכי חזקים ונוחים לניוד עם מערכת קפיצים כמו באופני הרים אשר ממוקמת מתחת לגוף התינוק.
    בישראל ואני תמיד רושם, מעדיפים עגלות הורים ופחות עגלות תינוק.
    לגבי הסלסה, כרגע יש רק 2 צבעים בארץ עם שלדי זהב.
    מי שרוצה אנחנו עושים לו יבוא אישי מליין הצבעים בגרמניה אבל צריך להזמין חודשיים מראש.

בנוסף, אני חושב שיש עגלה יותר טובה מסלסה בכל הקשור לנוחות התינוק והיא נקראת הרטן (המתחרה של אייביסי בגרמניה), זה גם מותג אשר שיווקתי בעבר, לצערי גם כאן, מכירות חלשות וגם מחיר מאוד יקר גרמו לכך שלא כלכלי היה לי למכור בארץ את המותג. חשוב לציין שהרטן מייצרים בגרמניה ועד היום לקוחות מספרים לי כמה העגלה מושלמת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו