מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התיעצות לגבי כסא בטיחות לתינוקת החדשהחיה12/06/2022
שלום,
יש לנו 2 רכבים וילד בן 2.4.
באחד הרכבים יש ברייטקס מרתון ובשני צ'יקו נקספיט זיפ.
בעוד כחודשיים אני צפויה ללדת, ותוהה איך להתנהל עם כסאות הבטיחות:
האם כדאי לתת את הכסאות הותיקים לתינוקת, ולהעביר את הילד לכסא אחר, זול יותר? ההתלבטות היא בגלל שזמן קצר לאחר מכן הוא יעבור לבוסטר. אם כן-איזה כסא יהיה בטיחותי אבל לא יקר? או שאולי כדאי לקנות לגדול כסא בטיחות מאלה שמוגדרים כ "one for life"? אם כן, איזה מומלץ?
או שאולי להעביר את התינוקת לכסא one for life ושהגדול ישאר בכסא שלו ובעוד כחצי שנה לקנות לו בוסטר?
הסתבכתי מכל האופציות, אודה לעזרה ולהמלצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייתי ממליץ לרכוש בוסטר עם רצועות
קובי סופר12/06/2022שלום חיה,
הייתי ממליץ לרכוש בוסטר עם רצועות.
הכוונה לא לרכוש כיסא בטיחות שיכול להפוך לבוסטר כמו וואן פור לייף.
אני ממליץ לרכוש גרקו נאוטליוס סנאגלוק אם ניתן, בדרך כלל חסר.
אם לא אז גרקו טרנזישיין סנאגלוק או צ'יקו מייפיט.
אפשר כמובן לרכוש 2 אחד לכל רכב.
את הישנים להעביר לתינוקות כי הם יהיו מעולים עבורה, בעיקר הנקסטפיט אותו הייתי שם ברכב הראשי, זה שנוסעים בו יותר.
היתרון בדגמים שרשמתי הם:
1. הם צרים יותר מכיסא ולכן תופסים פחות מקום ויאפשר לכם להידחס ליד הילדים במידת הצורך. עתידית אם יהיה עוד תינוק זה יאפשר לשים 3 מושבים.
2. בשלב מאוחר יותר ניתן לפרק את הרצועות והם הופכים לבוסטר, לא צריך לרכוש עוד בוסטר מעבר להם (אלא אם יש עוד תינוק וצריך לעשות העברות כמו עכשיו, ככה זה ילד ראשון, כל הציוד שלו עובר לאח השני).
3. בטיחותית 2 הדגמים שרשמתי הם הטופ וכמעט ברמת הבטיחות של הכיסאות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)