מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות צ'יקו יוניברס פיקסאבי15/06/2022
שלום רב,
רציתי לקבל חוות דעת על הכסא הנ"ל, ילד בן 1.4 הכסא הראשון היה צ'יקו נקסט פיט שקנינו אחרי המלצות בפורום.
בעז"ה בקרוב מתרחבים ומחפשים לו כסא בטיחותי אבל קצת יותר זול.. אז ראיתי את הדגם הזה של צ'יקו שנראה לי מתאים.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הדגם שראיתם הוא דגם אירופאי
קובי סופר15/06/2022שלום אבי,
אני פחות ממליץ.
צריך לדעת, צ'יקו זו חברה ענקית, במקור חברה איטלקית.
רוב המכירות והמיקוד שלהם הם באירופה אך יש להם גם מחלקה בארה"ב שגדלה מאוד בשנים האחרונות, בעיקר בזכות ליין מוצרי הבטיחות המוצלח שלהם מסלקל ועד בוסטרים, כולם עם FIT בסוף השם.
הדגם שראיתם הוא דגם אירופאי, מבחינת הגיל הוא מתאים וגם מבחינת הרוחב הוא מעולה.
מצד שני אני חושב שדגמים בתקינה אמריקאית עדיפים על דגמים בתקינה אירופאית.
מתחת ל-1000 ש"ח אני הכי ממליץ על גרקו סייז פור מי.
מעל אם התקציב מאפשר אז עוד נקסטפיט או ברייטקס מרתון.
כמוכן אפשר לשקול לרכוש בוסטר עם רצועות.
צ'יקו מייפיט יכול להיות מעולה וזה יחסוך קנייה עתידית של בוסטר.
החיסרון שלהם הוא בזווית שהיא יותר ישביתית ולדעתי גיל 1.4 זה גיל קצת מוקדם מידי, בדרך כלל אני ממליץ מגיל 1.8 אבל המיי פיט טיפה יותר שוכב. לכן שווה לעשות בדיקה ולראות אם לילד הוא נוח, את הבדיקה צריך לעשות ברכב ולא בחנות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוסטר עם רצועות
אבי19/06/2022היי קובי,
תודה על התשובה המפורטת, אם הולכים על בוסטר עם רצועות האם יש דגמים אחרים מומלצים מבחינה בטיחותית? איך הגרקו טרנזישן לדוגמא? דגם אחר שאתה ממליץ חוץ מצ'יקו?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הטרנזישיין גם נחשב לטוב
קובי סופר20/06/2022שלום אבי,
הטרנזישיין גם נחשב לטוב.
רק לשים לב לרכוש את דגם הסנאגלוק של הטרנזישיין.
בגדול הנאוטילוס נחשב לטוב ביותר.
הצ'יקו וגם הטרנזישיין קיבלו דירוגים מעט יותר נמוכים אבל הפער לא משמעותי. בדרך כלל הנאוטילוס לא זמין לרכישה בארץ ולכן השניים הכי מומלצים אחריו לדעתי הם הצ'יקו או הטרנזישיין.
הצ'יקו לדעתי יותר נוח לתינוקות בגיל 1.4 הוא יהיה עדיף משמעותית עד גיל שנתיים מבחינת הנוחות לדעתי בהשוואה מול כל בוסטר רצועות.
את הטרנזישיין אני ממליץ לרכוש לפחות בגיל 1.8 אם לא מאוחר יותר יותר. היתרונות של הטרנזישיין הם:
הוא יותר צר ולכן תופס פחות מקום, יותר נוח להתקנה עם חגורה, בטיחותית הוא דורג טיפה מעל צ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)