עוד 2 שאלות בבקשה.

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עוד 2 שאלות בבקשה.
    משה
    15/06/2022

1. ראיתי עכשיו עגלה איזיווקר צ'ארלי. השלד נראה קצת דומה לסייבקס איזיS+. אבל אין פרטים חשובים כמו בולם זעזועים, כמה מצבי שכיבה וכו'. כמה איכותית היא? עדיף את הסייבקס? תודה רבה.
    2. ראיתי את היגואר של בייבי בוס והתאהבתי. אבל היא כבדה בשביל להיות טיולון עד גיל 3? אם אני אצטרך לקנות עוד טיולון אז עדיף לי משהו שמתאים מגיל לידה. חוץ מהאיזי S+ יש עוד משהו שמתאים? (חשוב לי גלגלים גדולים ונוחים). תודה רבה ממש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד 2 שאלות בבקשה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להבא לשאול את השאלות באותו השרשור

קובי סופר
    16/06/2022

שלום משה,

להבא לשאול את השאלות באותו השרשור.
    יותר נוח לי לענות כי אני יודע על מה שאלת. בנוסף זה עושה סדר בפורום ושלישית, זה לא דוחק מטה שאלות של שואלים אחרים.

1. לגבי איזי ווקר, יש בולמים אבל הם קטנים יותר ומסווים. לא תמיד רואים את הקפיצים כמו שסייבקס עשו. הסיבה: הגנה על הקפיצים, קפיצים חשופים יקבלו חול ולכלוך ועם הזמן יקבלו בלאי, מאוד קשה לנקות קפיצים ולכן הרבה יצרנים שמים את הקפיצים בתוך פלסטיק.
    לגבי איכות, האיכות סבירה לדעתי. היא נטו עגלה עירונית, למי שצריך קצת מעבר, יהיה קשה לעבוד איתה כי הגלגלים שלה קטנים ומחומר די בסיסי וכמו שרשמתי, הקפיצים קטנים.
    לכן תלוי גם באופי הטיולים שלכם. היתרון המרכזי שלה הוא משקלה הקל, רק 8 ק"ג.
    בינה לסייבקס, לדעתי האיזי יותר נוחה לניוד אבל גם לא הבדלים גדולים. המשקל די זהה, הווקר יותר נוחה לקיפול והמושב טיולון + האמבטיה טיפה יותר מרווחים.

2. לגבי היגואר היא כבדה יותר מהווקר או הסייבקס אבל די במשקל ממוצע של כל העגלות בשוק.
    מצד שני יש לזה ערך מוסף, התינוק מקבל אמבטיה עוד יותר מרווחת ומושב טיולון עוד יותר מרווח וארוך + כל המושב יצוק מפלסטיק, זה יוצר תמיכה הרבה יותר טובה לתינוק, הרבה יותר נוח יהיה להם כאשר תשכיבו על הבטן בטיולון. בנוסף כל הבד יוצר לכביסה, ב-2 האחרות הבד יוצא עם לוח פלסטי ולכן יהיה קשה מאוד לכבס.
    כמוכן הגלגלים יותר איכותיים + הקפיצים.
    אם נשווה לסייבקס כי יש לשתיהן יתרון על הווקר במושב מסתובב, הקיפול של היגואר משמעותית יותר נוח וקל לביצוע והיא יותר קטנה.
    אני חושב שהיא ליגה אחרת של עגלה.
    לגבי המשקל צריך להבין דבר חשוב, הוא לא מורגש בטיולים רק בהרמה, לכן אם גרים בקומה גבוהה ללא מעלית, כן יש לזה חשיבות. אם יש מעלית או ק.ק אז עניין המשקל יתבטא רק בהרמה של 5-10 שניות לרכב. כלומר לא רלוונטי.
    באירופה וארה"ב המשקל הממוצע לעגלות הכי נמכרות הוא 12-13 ק"ג וההורים מסתדרים יופי.

לגבי החלפה לטיולון, אגלה סוד: 99% מההורים רכשו, רוכשים או ירכשו טיולון בהמשך.
    הסיבות:
    1. טיולונים יותר קלים מעגלות בכמעט חצי, המשקל הממוצע בין 5-6 ק"ג.
    2. הקיפולים יותר קטנים
    3. הם זולים לכן זו השקעה קטנה
    4. שימור העגלה היקרה, רוב ההורים רוצים שהעגלה תשרת עוד תינוקות ולכן מעדיפים לחרוש על טיולון זול ולשמר את העגלה לתינוק הבא.

אני חושב שהיגואר עדיפה בכל היבט על הסייבקס למעט עניין המשקל וזה השיקול שלכם.
    שאר הדגמים שלנו בובקט/טייגר יותר דומים לאיזי ווקר אבל עם גלגלים יותר איכותיים והם באוזרים של המשקל של הווקר אז לדעתי אם עניין המשקל קריטי שווה לראות אותם.

מעבר לכך אין לי עוד המלצות כי שאר העגלות הן במשקלים של 10+ ואז כבר לדעתי היגואר עונה הכי טוב לדרישות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו