אינגליזינה אלקטה או מיוס 3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אינגליזינה אלקטה או מיוס 3
    לילך
    20/06/2022

הי שלום
    אני מתלבטת מאוד בין השתיים. עשיתי כבר הזמנה לאלקטה כי ראיתי שהאמבטיה רחבה ויודעת שתינוק בן 5 חודשים לרוב מרגיש צפוף אם אין משהו רחב, בטח מול מיוס
    חוץ מזה חשןבה לי הנוחות של הקיפול הקלות והמשקל.
    אשמח לחוות דעתך.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההמלצה שלי היא להתנסות עם כל אחת

קובי סופר
    20/06/2022

שלום לילך,

שתיהן די קלות, האלקטה שוקלת טיפה פחות.
    האלקטה מציעה אמבטיה וטיולון יותר רחבים. לדעתי באמבטיה זה יתרון ובטיולון זה חיסרון, זאת מכיוון שבטיולון אין כנפיים בצדדים לתמיכה, אם התינוק נוטה לאחד הצדדים במצב של ישנוניות או בגיל מוקדם שהגוף לא חזק, מה שיקרה שהגוף סוג של ישפך כלפי מטה.
    מבחינת ניוד, שתיהן לא מצטיינות ביכולת ניוד, עם שתיהן יהיה צורך בהפעלת כח בכל עליה של מדרגה/מדרכה גבוהה.

ההמלצה שלי היא להתנסות עם כל אחת:
    ההמלצה שלי לשים משקל של 12 ק"ג בכל אחת, להתנייד איתן בחנות ומחוצה לה, לעלות ולרדת מדרגה. להתנסות לבד בתפעול (פירוק וחיבור חלקים שונים, שינוי מצבים וכו'). להתנסות בקיפול עם הטיולון מורכב עליהן. לבדוק ברכב.
    לאחר מכן תקבלו החלטה מושכלת של מה נכון לכם.

באופן כללי כמו שרשמתי, שתיהן לא מצטיינות ביכולת ניוד אז אם השימוש העיקרי בהן הוא עירוני הן יהיו בסדר. אם יש צורך מעבר הייתי ממליץ לחשוב על דגמים אחרים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו