מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- המלצה לכיסא שני לרכב נוסףמעיין21/06/2022
שלום רב
אני מעוניינת לרכוש כיסא נוסף לרכב השני שלנו.
מאוד חשוב לי שהכיסא יהיה בטיחותי ומומלץ אך במחיר נמוך יחסית עד כמה שאפשר. הנסיעות ברכב השני הן מועטות אך עדיין חשובה הבטיחות.
אודה להמלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ההמלצה שלי קוסקו סנרה
קובי סופר21/06/2022שלום מעיין,
ההמלצה שלי קוסקו סנרה. בטיחותית הוא כמעט ברמה הגבוהה ביותר שיש. מבחינת מחיר הוא זול מאוד, מחיר של כיסא סיני.
החיסרון שהוא מאוד בסיסי ולא הכי נוח ומפנק. לנסיעות קצרות זה מספיק. אני מכיר לא מעט שזה הכיסא הראשי שלהם והם מרוצים. אם רוצים לעלות במחיר יש דגמים יותר מפנקים אבל המחירים כמעט כפולים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוסקו סנרה - האם מדובר בקוסקו סנרה נקסט?
מעיין22/06/2022קובי תודה רבה!!
האם מדובר בקוסקו סנרה נקסט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוסקו סנרה - האם מדובר בקוסקו סנרה נקסט?
מעיין22/06/2022קובי תודה רבה!!
האם מדובר בקוסקו סנרה נקסט?
אני לא מוצאת חנות שיש לה מלאי למוצר.
מה הכיסא הבא המומלץ בקריטריונים הנ"ל בבקשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיסא שני לרכב- המשך
מעיין05/07/2022קובי שלום רב,
אשמח למענה בנושא.
אני לא מוצאת מלאי לקוסקו סנרה. מה הדגם הבא במחירים הנ"ל שמומלץ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אכן סנרה/סנרה נקסט זה אותו המוצר
קובי סופר05/07/2022שלום מעיין,
אכן סנרה/סנרה נקסט זה אותו המוצר.
אם אני לא טועה הוא נמכר ברשת בייבי סטאר.
אם לא הוא אז דגמי אוונפלו סונס או טריביוט די דומים לו. הם בדרך כלל יותר יקרים ובטיחותית הסנרה מדורג מעליהם בדירוג מעט טוב יותר לכן אני ממליץ על הסנרה קודם. אם אין אז סונס יותר יקר אבל גם יותר מרופד ונוח לתינוקות גם ביחס לסנרה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך :)
מעיין07/07/2022קובי,
שוב תודה.
התלבטות אחרונה בבקשה
דעתך לגביי גרקו אקטנד2פיט וברייטקס אליגנס.
אחד מהשניים עדיפים על אלו שהמלצת?
סליחה אני פשוט ממש מבולבלת מההמלצות בחנויות וסומכת על המלצתך.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שניהם מצוינים
קובי סופר07/07/2022שלום מעיין,
שניהם מצוינים, לא הטופ אלא בדרגה שמתחת.
לכן זו שאלת תקציב. אם החלטתם ללכת על כיסאות בטיחות ולא בוסטר רצועות, אם התקציב מאפשר אז הייתי ממליץ על המרתון.
אם נשאר בטווח המחירים הנמוכים יותר אז גם האקסטנד וגם האליגנס די באותה הרמה אבל אני חושב שהגרקו יותר נוח לתפעול וגם יותר עדכני לכן מבינהם אני ממליץ על הגרקו יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי שרשמת שאתה לא בעד כיסאות משולבים בוסטר
מעיין07/07/2022תודה ענקית!
ראיתי שרשמת שאתה לט בעד כיסאות משולבים בוסטר (האמת שלא שמתי לב לתאריך) והגרקו הופך אחכ לבוסטר.
כרגע הילד שלי בן שנה וחצי אז עדיין רוצה וצריכה כיסא.
שוב תודה רבה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הגרקו דווקא לא הופך לבוסטר
קובי סופר07/07/2022שלום מעיין,
האקסטד טו פיט הוא נטו כיסא עד 30 ק"ג.
כמוכן, אכן אני פחות ממליץ על כיסאות משולבים בוסטר.
אבל בבוסטר עם רצועות זה לא אותו הסיפור, לבוסטר רצועות יש מבנה אחר ולדעתי הם יותר בטיחותיים מכיסאות משולבים לכן אני כן ממליץ על בוסטר רצועות.
לגיל שנה וחצי אפשר ללכת על 2 האפשרויות בוסטר רצועות או כיסא.
בכיסא בטיחות כמו אקסטנד טו פיט או אחד הברייטקסים לדעתי יהיה יותר נוח לתינוק לתינוק בגיל שנה וחצי, ככל שהתינוק יגדל כבר לא יהיו הבדלי נוחות, בעיקר מגיל 1.8-2 שנים. מבחינת בטיחות כבר צריך לרדת לרזולוציות של אלו דגמים אבל מניח שהבנת מה ההמלצות שלי בכל סגמנט.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט! תודה רבה!!
מעיין08/07/2022* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)