מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין עגלת סייבקס מיוס 3 לפריאם 4הודיה יחזקאלי25/06/2022
שלום אני מתלבטת בין עגלת מיוס 3 לפריאם 4. גם אם כדאי וזה בסדר לקנות יבוא מקביל (רוצה שלדת רוז גולד) וגם מי מבחינת נסיעה ונשיאה בעלת יתרונות? איך כדאי להחליט מי מבינהם? על מה לשים דגש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הן שונות לחלוטין אחת מהשנייה
קובי סופר26/06/2022שלום הודיה,
הן שונות לחלוטין אחת מהשנייה!
למרות מראה דומה הן שונות בתכלית.
הפריאם תהיה לדעתי הרבה יותר נוחה לתינוק כי היא מרווחת יותר, בנוסף הגב שלה לא מרשת, היא יותר גבוהה ואחד היתרונות הכי חשובים שלה, היא הרבה יותר נוחה לניוד ודחיפת העגלה בזכות גלגלים גדולים יותר. עליה וירידה ממדרכות גבוהות תעשה יותר בקלות בזכות ידית מתארכת.
מצד שני היא תהיה הרבה פחות נוחה להורה בהיבט הפרקטי, היא משמעותית יותר כבדה מהמיוס ושוקלת כמעט 4 ק"ג יותר, זה משקל שחייבים להיות סגורים שיכולים להתמודד איתו באופן יומיומי, לא פעם נתקלתי בהורים שקנו עגלה כבדה מבלי להיות מודעים להשלכות ומהר מאוד קנו טיולון פשוט, בסוף יוצא שהתינוק מוסע בטיולון זול במקום בעגלה יקרה.
בנוסף הקיפול שלה יותר מסורבל, בעיקר שרוצים לקפל יחד עם הטיולון ולסיום, היא הרבה יותר גדולה, זה ישפיע גם בניוד היומיומי במקומות צרים וצפופים, כניסה למעליות וכו'. זה ישיפע גם לאחר קיפול, היא תתפוס הרבה יותר מקום ברכב לאחר הקיפול.
לסיכום, אני חושב שמי שבוחר סייבקס בוחר זאת בשל מראה העגלה, יחסי הציבור וכו'. לדעתי משאלתך נובע שעוד לא התנסית פיזית עם הדגמים וחבל, אני תמיד ממליץ טרם הרכישה לגשת לחנות, לשים משקל של 12 ק"ג בעגלות, לטייל איתן בחנות ומחוצה לה, לנסות לתפעל, לקפל, להרים ולבדוק באוטו, כך מקבלים מדד כלשהו לגבי הנוחות שלכם.
לגבי נוחות התינוק, זה כבר תלוי בגודל העגלה, סוג המושב וכו'.
לגבי יבוא מקביל, כמו בכל תחום שיש יבוא מקביל (רכבים, מוצרי חשמל וכו'), היבואן המקביל מחויב לתת אחריות לכן גם בעגלות יש אחריות מלאה. אני אישית שמח שיש יבוא מקביל כי זה עוזר להוריד את המחירים הגבוהים שחלק מהיבואנים דורשים למוצר.
לכן לא הייתי חושש מלרכוש ביבוא מקביל, אני יודע שמעל לשנתיים יש יבוא מקביל, עד היום לא נתקלתי בתלונות על שירות בעייתי. בסופו של דבר, ההמלצה שלי לרכוש מה שזול יותר. אם הפער בין יבוא מקביל ליבוא רשמי קטן, אז באמת שווה לשקול לרכוש יבוא רשמי.
מה שכן, אני חייב לציין שהיבואנים הרשמיים לא יטפלו במוצר לעולם. לדעתי רק עושים לעצמם שם רע!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)